AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamasına yanıt verdi

6'lı masanın "TBMM yenileme kararı almadığı sürece Sayın Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına Ak Parti'den yanıt geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medyadan cevap verdi.

Abone ol

6'lı masanın 11’inci toplantısı, İYİ Parti’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. 9 saat süren toplantının ardından yine aday açıklanmadı.

Ortak metin yayınlayan 6'lı masa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı konusunda "TBMM yenileme kararı almadığı sürece Sayın Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir" denildi.

"KORKMAYA BAŞLADINIZ"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, altılı masanın açıklamasına sosyal medyadan cevap verdi.

Hamza Dağ, “Bugüne dek Cumhurbaşkanımızın adaylığını tartışmaya açmadınız. ‘Erdoğan'ı yeneceğiz’ dediniz. Seçim ve mağlubiyet yaklaştıkça korkmaya başladınız. Kendi aday çıkaramama beceriksizliğinizi perdelemeye çalışıyorsunuz.” açıklamasında bulundu.

HÜDA PAR Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu açıkladı Siyaset AK Parti'den EYT açıklaması Siyaset Buket Aydın'dan 6'lı masaya dair kritik değerlendirmeler Gündem Külliye'de kritik görüşme Siyaset