AK Parti, 81 il 922 ilçede "Şehir Buluşmaları"na başladı

Genel seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti, geleneksel "Şehir Buluşmaları"na başladı. Enerjisini bu kez yerel seçim için kullanacak olan parti teşkilatları, sahada aktif olarak rol oynayacak. Bu kapsamda AK Parti Teşkilat Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre il ve ilçelerde halkın sorunları birebir dinlenmeye başlandı.

Abone ol

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, kazanılan genel seçimlerin ardından partililerin rehavete kapılmadığını, yerel seçimler için hazırlıklara tam gaz devam edildiğini açıkladı.

Hem genel seçim sonrası halka teşekkür mahiyetinde hem de yerel seçim öncesi sorun ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla yola koyulan partililer geleneksel "Şehir Buluşmaları"na başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken AK Parti teşkilatları sahaya inerek yeni dönem için çalışmalarına hız verdi. 

Ağustos ayı itibarıyla başlayan “Şehir Buluşmaları” kapsamında vatandaşın nabzını tutmayı amaçlayan AK Parti; bakanlarından milletvekillerine, il başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar tüm kadrolarıyla vatandaşın sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Ayrıca "Şehir Buluşmaları”nda 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetler vatandaşla paylaşılmaya; yeni dönemle birlikte ülkenin her köşesinde oluşan isteklere ve beklentilere kulak verilmeye başlandı.

81 İL 922 İLÇE

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın koordine ettiği çalışmada Bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçede düzenlenen programlarda AK Parti siyaseti anlatılacak.

Bu çalışmalar kapsamında esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar düzenlenecek. Engelli ve yaşlı vatandaşların yanında gazi ve şehit aileleri de ziyaret edilerek birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yapılacak.

YENİ KATILANLAR İÇİN ROZET TAKMA TÖRENLERİ

İl başkanlıkları tarafından düzenlenen teşkilat buluşmalarında diğer siyasi partilerden AK Parti’ye katılım sağlayanlar için rozet takma törenleri gerçekleştirileceği öğrenildi. Buluşmalarda ayrıca geçmiş dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekillerinin yer alacağı kaydedildi.

Portakal açıkladı! İşte CHP'nin başına geçecek o isim... Siyaset CHP'li Özgür Özel koltuğa talip olduğunu açıkladı Siyaset İYİ Partililer Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Siyaset Onur Öymen: Baykal nasıl istifa ettiyse Kılıçdaroğlu da öyle etmeli Siyaset