Abdülkadir Selvi İYİ Parti'deki son gelişmeleri kaleme aldı! Pis işler olmuş

İYİ Parti'deki istifaların ardından Hürriyet yazarı gazeteci Abdülkadir Selvi, yeni gelişmeleri kaleme aldı. İYİ Partili bir isim ile yaptığı görüşmeyi aktaran Selvi, "Temizlik süreci başladığına göre demek ki pis işler olmuş" ifadelerine yer verdi.

Abone ol
  • Hürriyet yazarı gazeteci Abdülkadir Selvi, Bahadır Erdem ve Durmuş Yılmaz'ın ardından İYİ Parti'deki istifaların devam edeceğini yazdı.

  • İsmini açıklamadığı bir İYİ Partili ile yaptığı konuşmayı aktaran Selvi, "Huzursuz olan milletvekili sayısının 10 olduğu, hatta 3 milletvekilinin istifa aşamasına geldiği söyleniyor." ifadelerine yer verdi.

  • Gazeteci Selvi 'İYİ Parti’den pis kokular geliyor" yazısında şu ifadelere yer verdi;
Ama İYİ Parti İstanbul ve Ankara’da aday çıkaracak, bu durumda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın seçimi kaybetme tehlikesi doğdu. “Biz buna karşı çıktığımız için istifa ediyoruz” diye bir gerekçe sunacaklar. Ama gerçekler farklı.

  • Selvi'nin kaynağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'arınma ve temizlik süreci' başlattığını ifade ederken, Selvi ise 'Temizlik süreci başladığına göre demek ki pis işler olmuş...' yorumunda bulundu.

Bahadır Erdem İYİ Parti'den neden istifa etti? Siyaset Kılıçdaroğlu Ankara'da ofis tuttu! Bakın ne yapacak Siyaset AK Parti'de yerel seçim kararı! Siyaset İYİ Parti CHP'ye ittifak kapısını bir kez daha kapattı! Siyaset