Zeynep Beşerler'in milyonlarca seçmene hakareti sonrası soruşturma başlatıldı! Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla

Zeynep Beşerler, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşadığı hayal kırıklığının acısını milyonlarca vatandaşa hakaret ederek çıkartmaya çalıştı. "Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla…Yazık…" ifadeleriyle tepki çeken Beşerler, bununla da kalmayarak tepki gösterenleri okuduklarını almamakla suçladı. Zeynep Beşerler'in milyonlarca seçmene hakaret içeren paylaşımları sonrasında soruşturma başlatıldı.

Abone ol

13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ikinci tura kalırken, Millet İttifakı'ndaki hayal kırıklığı saldırganlıklarını artırmalarına neden oldu.

ZEYNEP BEŞERLER'DEN SKANDAL HAKARETLER
Sanat camiasında oyuncu olarak kabul edilen Zeynep Beşerler, 43 yaşına gelmesine rağmen halka nasıl hitap etmesini bir türlü öğrenemedi.

Beşerler kendisinin desteklediği adayın Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanamayınca çılgına döndü.

Sosyal medya hesabından milyonlarca vatandaşa hakaretler savuran Beşerler, "Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla…Yazık…" ifadeleriyle tepki çekti.

Bununla da kalmayan sanatçı, tepki gösterenlerin okuduklarını anlamayan insanlar olduğunu vurguladı.

HAKARETLERE SORUŞTURMA
Zeynep Beşerler'in milyonlarca seçmene hakaret içeren paylaşımları sonrasında soruşturma başlatıldı.

İmamoğlu İstanbul'a döndü! SEÇİM 2023 Ayşenur Arslan'dan deprem bölgesi hakkında skandal sözler! SEÇİM 2023 Seçime katılım oranı nedir, kaç kişi oy kullandı? SEÇİM 2023 Herkes onları merak ediyor! Savcı Sayan ve Osman Gökçek Meclis'e girebildi mi? SEÇİM 2023