Yavuz Ağıralioğlu'nun sözlerine CHP'den ilk yorum: Grup Başkanvekili Engin Altay verdiği tepkiyle herkesi şaşırttı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun CHP-HDP görüşmesinden duyduğu rahatsızlığı 'Bize pusu kuruldu' ifadeleriyle dile getirmiş, çok sert açıklamalarda bulunmuştu. CHP'lilerin Ağıralioğlu'nun bu çıkışına ne diyeceği merak ediliyordu. İlk yorum CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan geldi. Canlı yayında Ağıralioğlu'nun açıklamaları sorulan Altay, verdiği tepkiyle herkesi şaşırttı.

Abone ol

Millet İttifakı'nın ortay adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta başında HDP heyetiyle bir araya gelerek 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında iddialara göre ittifak içinde rahatsız olanlar oldu. Bunlardan biri de İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu. Ağıralioğlu yaşananların ardından kameralar karşısına geçerek "Bize pusu kuruldu" ifadelerini kullandı, açıklamalarının devamı daha sertti.

CHP'Lİ ALTAY'A SORULDU
Ağıralioğlu'nun açıklamaları muhalefet cephesinde hareketliliğe neden olurken, CHP'nin bu açıklamalara nasıl tepki vereceği merak ediliyordu. Dün akşam Tele 1'de canlı yayına katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a Ağıralioğlu'nun açıklamaları soruldu.

"BAŞKA SORU SORUN"
"Yavuz beyin açıklamalarına bir şey diyecek misiniz?" sorusunun yöneltildiği Altay, "Başka soru sorun" diyerek soruyu geçiştirdi.

Altay gülerek, Ağıralioğlu'yla ilgili soruyu yanıtsız bıraktı.

Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu için son gün SEÇİM 2023 Arka kapı diplomasisini Sezgin Tanrıkulu yürütüyordu SEÇİM 2023 Kabineden 17 isim aday oluyor SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP aday çıkarmayarak masaya oturdu SEÇİM 2023