Ünlü oyuncu Bahadır Yenişehiroğlu, AK Parti'den 28'inci Dönem Milletvekilliği adayı oldu

AK Parti 14 Mayıs günü yapılacak olan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Yeni isimlerin yer aldığı listede ünlü oyuncu Bahadır Yenişehiroğlu'nun Manisa'dan 1'inci sıra aday olduğu görüldü.

Abone ol

14 Mayıs günü gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kaldı. Partiler, Yüksek Seçim Kurulu'na 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday listelerini teslim etti. İçerisinde ünlü isimlerin, avukatların ve iş adamlarının dahil olduğu listelerde dikkat çeken bir isim de AK Parti'den geldi.

Milletvekili aday listesini açıklayan AK Parti'nin aday listesinde mevcut milletvekillerinin 104'ü yer alırken üç dönem kuralı nedeniyle 65 milletvekili listeye alınmadı.

ÜNLÜ OYUNCU DA LİSTEDE
Büyük değişikliklerin bulunduğu listede bulanan ünlü oyuncu Bahadır Yenişehiroğlu, Manisa'dan 1'inci sıra aday olarak gösterildi.

İYİ Parti milletvekili adat listesini teslim etti! O isim dikkat çekti SEÇİM 2023 Melih Gökçek'in oğlu aday oldu SEÇİM 2023 AK Parti milletvekili aday listesinde dikkat çeken isim: En genç aday Nisa Alptekin Gündem İki partinin genel başkanı AK Parti'den aday SEÇİM 2023