Ünlü fenomen Muhammed Nur Nahya, taklidini yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldi

Sosyal medya fenomeni Muhammed Nur Nahya, taklidini yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Ünlü fenomen o anları, "Beklenen büyük buluşma gerçekleşti diyebilir miyiz?" ifadeleriyle paylaştı. O anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gülümsememesi dikkat çekti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit ettiği videolarla adından söz ettiren fenomen Muhammed Nur Nahya, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldiği anları paylaştı.

BÜYÜK BULUŞMA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldiği anlara ilişkin videoyu paylaşan Muhammed Nur Nahya, "Beklenen büyük buluşma gerçekleşti diyebilir miyiz?" notunu düştü.

ERDOĞAN PEK GÜLMEDİ
Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidini yapan Nahya'ya çok gülmediği dikkatlerden kaçmadı.

"Kılıçdaroğlu'n benden CHP’li bir vekilin kasedini bulmamı istedi, bulduk" SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan medyasında konuştu: Rekabetleri ve husumeti bir kenara bırakabiliriz Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da ilçe mitinglerinde SEÇİM 2023 Devlet Bahçeli Karaman'da SEÇİM 2023