Türkiye 28 Mayıs'ta ikinci kez sandık başına gidecek! ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın kime destek vereceği merak ediliyor! Görüşmeler sonrası paylaşım geldi

14 Mayıs seçimlerinde adayların yeterli oy oranlarına ulaşamaması neticesinde seçim ikinci tura kaldı. İkinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde adaylar ATA İttifakı liderleri ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan ile, Kemal Kılıçdaroğlu ise Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında Oğan ve Özdağ'dan bol kahkahalı paylaşım geldi. İşte o paylaşım ve yaşanan olaylar...

Abone ol

Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına giderek Cumhurbaşkanı adayları için oylarını verdi. Adayların yeterli oy oranlarına ulaşamaması sonucu seçim, ikinci tura kaldı. 28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu gerçekleştirilecek. İkinci tur seçim öncesinde adayların propagandaları devam ederken, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ise kime destek vereceği merak konusu oldu.

ADAYLAR ATA İTTİFAKI LİDERLERİYLE GÖRÜŞÜYOR
28 Mayıs'ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerde ATA İttifakı'nın kime destek vereceği merak edilirken, Cumhurbaşkanı adayları ATA İttifakı liderleri Sinan Oğan ve Ümit Özdağ ile görüştü. Bu görüşmeler sonrasında ittifaktan henüz bir destek açıklaması gelmedi. 

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ağırladı. Kritik görüşme sonrası iki lider kamera karşısına geçerek kısa birer açıklama yaparken görüşmenin detaylarını paylaşmaktan kaçındı. Ümit Özdağ "Bazı sorularımız vardı, onları sorduk, aldığımız cevaplar sonrası biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız" ifadelerini kullandı. 

SİNAN OĞAN-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ
Öte yandan dün akşam saatlerinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi.

Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası liderler açıklama yapmadı.

Tüm bu görüşmeler neticesinde ATA İttifakı liderlerinden bir açıklama gelmezken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan bir paylaşım geldi. Sinan Oğan ile gerçekleştirdiği görüşmesinde çekilen  bol kahkahalı fotoğrafları paylaşan Özdağ, "Sevgili Sinan Oğan ile gündemi değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte o kareler:

"Öcalan'ı serbest bırakmayı aklından geçiren namussuzdur" SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı bakın kim çıktı! SEÇİM 2023 İYİ Parti seçimden sonra ne yaptı? SEÇİM 2023 Görüşmenin detayları ortaya çıktı SEÇİM 2023