Son dakika seçim haberleri... CHP'de aday savaşları son durum: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi listelerde yer almadı

Son dakika seçim haberleri... Ankara'da bu gece hiçbir parti için kolay olmadı. Ancak en sıkıntılı geçen parti hiç şüphesiz CHP. Parti Meclisi toplantısının defalarca ertelendiği CHP'de Oğuz Kaan Salıcı ise bağıra çağıra toplantıyı terk etti. Ekrem İmamoğlu'nun ekibi listelerde yer almadı. İşte CHP'de yaşanan son dakika gelişmeleri...

Abone ol

14 Mayıs seçimleri öncesinde partiler milletvekili aday listelerini birkaç saat sonra YSK'ya teslim edecek. O nedenle bu gece Ankara'da parti genel merkezlerinde oldukça hareketli geçti. Ancak kaosun en bol olduğu parti hiç şüphesiz CHP. 

İşte CHP Genel Merkezi'nde yaşanan son dakika gelişmeleri... 

EKREM İMAMOĞLU'NUN EKİBİ LİSTELERDE YER ALMADI
Dün CHP lideri Kılıçdaroğlu da 12. kattaydı. Seçici kurul toplantısı ayrıca yapıldı. Bu toplantıda sürekli gerginlik olduğu belirtiliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibinin listelerde yer almadığı aktarılıyor. 

OĞUZ KAAN SALICI BAĞIRA ÇAĞIRA TOPLANTIYI TERK ETTİ
Ankara kulislerinden gelen son dakika bilgisine göre; CHP'de Parti Meclisi toplantısı başlamadan önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayları bir araya geldi. Bu sırada çıkan tartışmada CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı bağıra çağıra toplantıyı terk etti. 

TOPLANTILAR PEŞ PEŞE ERTELENDİ
CHP'ye yakın isimlerden Barış Yarkadaş, üst üste attığı tweetlerle CHP Parti Meclisi'nin sırasıyla 22'de, 00'da 03.00'te ve 07.00'de başlayacak şekilde ertelendiğini yazdı. 

JAMMER KURULDU
CHP'de milletvekili listelerinin hazırlandığı kata jammer kuruldu. Bilindiği gibi jammer, cep telefonu sinyallerini engellemek için kullanılıyor. CHP yönetimi de içeriden olası bir sızmayı engellemek istiyor. 

Eski bakanlar geri dönüyor SEÇİM 2023 AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan isimler SEÇİM 2023 İYİ Partili Aytun Çıray'dan 'oylarımız baraj altı' açıklaması SEÇİM 2023 Fermuar modelinde karar 16'ya çıktı SEÇİM 2023