Son dakika seçim haberleri... AK Parti'de eski bakanlar geri dönüyor! Lütfi Elvan, Faruk Çelik, Abdülhamit Gül...

Son dakika seçim haberleri... AK Parti'de YSK'ya verilecek milletvekili aday listelerine son hali Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kurmayları tarafından verildi. AK Parti'de Lütfi Elvan, Faruk Çelik gibi isimler de listelerde yer aldı.

Abone ol

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kilitlendi. Partiler 9 Nisan Pazar günü 17.00'ye kadar YSK'ya milletvekili aday listelerini teslim edecek. AK Parti'de de milletvekili listelerine son hali verildi. Eski bakanlar da milletvekili listelerine geri dönüyor. 

ESKİ BAKANLAR LİSTELERDE KENDİLERİNE YER BULDU
AK Parti'nin YSK'ya teslim edilecek milletvekili aday listelerinde sürpriz isimler yer aldı. Buna göre eski bakanlar da listelerde kendilerine yer buldu.

Faruk Çelik Artvin'den, Lütfi Elvan Mersin'den, Nihat Zeybekçi Denizli'den, Abdülhamit Gül ise Gaziantep'ten aday gösterilecek. 

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan isimler SEÇİM 2023 İYİ Partili Aytun Çıray'dan 'oylarımız baraj altı' açıklaması SEÇİM 2023 Fermuar modelinde karar 16'ya çıktı SEÇİM 2023 'Hile yapıldı' diyen isim İYİ Parti'den istifa etti! SEÇİM 2023