Son dakika seçim haberleri... AK Parti ve İYİ Parti listelerinde Ensarioğlu sürprizi! Seçilecek sıralarda kendilerine yer buldular

Son dakika seçim haberleri... 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimleri için YSK'ya teslim edilen aday listelerinde Ensarioğlu soyadı 3 farklı yerde kendisine yer buldu. Üstelik Ensarioğlu soyadı hem AK Parti'de hem İYİ Parti'de hem İstanbul'da hem de Diyarbakır'da seçilecek yerlerde konumlandırıldı.

Abone ol

14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde partiler milletvekili aday listelerini bugün YSK'ya teslim etti. 

DİKKAT ÇEKEN SOYİSİM: ENSARİOĞLU
Listelerde yer alan Ensarioğlu soy ismi hem AK Parti listelerinde hem de İYİ Parti listelerinde kendisine yer buldu.

GALİP ENSARİOĞLU AK PARTİ'YE GERİ DÖNDÜ
Daha önce AK Parti'de iki dönem vekillik yapan ancak bir süredir partiye kırgın olan Galip Ensarioğlu'na CHP teklif götürmüştü. Hatta Ensarioğlu'nun bu teklifi kabul edeceği konuşuluyordu. Ancak Galip Ensarioğlu bir sürprize imza attı ve Diyarbakır'da AK Parti'den birinci sıra adayı oldu.

İYİ PARTİ'DEN KÜRT OYLARI İÇİN ATILIM: BABA-OĞUL ENSARİOĞLU ADAY
İYİ Parti'de Diyarbakır'da sözü geçen ailelerden olan Ensarioğlu ailesinden Salim Ensarioğlu da İstanbul 2. Bölge 2. sıradan aday. 

Akşener'in yakın çalışma arkadaşı olan Salim Ensarioğlu geçmiş yıllarda da devlet bakanlığı ve milletvekilliği yapmış bir isim. 

VEJDİN ENSAİROĞLU DİYARBAKIR'DAN İLK SIRA ADAYI
İYİ Parti Salim Ensarioğlu'nun oğlu Vejdin Ensarioğlu'nu da Diyarbakır'da 1. sıradan aday gösterdi. Bu seçim baba ve oğulun seçilmesi durumunda ilginç bir tabloya da sahne olacak. 

Türkeş'in kızı İYİ Parti'den aday oldu SEÇİM 2023 Milletvekili adaylığı için Hatay'ı bırakmıştı! Listelerde yer almadı SEÇİM 2023 Ünlü oyuncu AK Parti'den aday oldu SEÇİM 2023 İYİ Parti milletvekili adat listesini teslim etti! O isim dikkat çekti SEÇİM 2023