Son dakika... Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'nın Ankara mitingine katılacağı iddia edildi

Son dakika... Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'nın Ankara mitingine katılacağı iddia edildi. İnce'den iddialara yanıt geldi.

Abone ol

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçime 3 gün kala açıkladığı cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı.

MİLLET İTTİFAKININ ANKARA MİTİNGİNE KATILACAĞI İDDİASI
Gazeteci Levent Gültekin, Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'nın Ankara mitingine katılacağını iddia etti. Gültekin, "Şimdi aldığım bir habere göre Muharrem İnce, Millet İttifakının yarın Ankara’daki mitingine katılmayı kabul etmiş" diyerek son dakika kulisi paylaştı.

İSMAİL SAYMAZ YALANLADI
Dakikalar sonra gazeteci İsmail Saymaz, Gültekin'in iddialarını yalanladı. Muharrem İnce'ye yakın bir isimle görüştüğünü söyleyen Saymaz, "Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılacağı iddiasını en yakınındaki isim aracılığıyla Muharrem İnce’ye sordum. İnce, şu yanıtı iletti: “Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok ama sosyal medyada paylaşılıyor.” ifadelerini paylaştı.

İNCE'YE YAKIN İSİM İDDİALARI HABERET'E DEĞERLENDİRDİ
Haberet'e konuşan Memleket Partisi Genel Sekreter Danışmanı Bahadır Gülsever de iddiaları yalanladı. Gülsever, "Bu kadar hakaretlerden sonra, bunca yaşananlardan, Genel Başkanımızın açıklamalarından sonra kalkıp buralarda fotoğraf verebileceğini sanmıyorum ama takdir yine genel başkanımızındır" dedi.

İnce gözyaşlarına boğulan gençleri böyle teselli etti SEÇİM 2023 Mansur Yavaş: Büyükelçiye de söyledim, ben hükümetin tarafındayım SEÇİM 2023 Gençler sordu Cumhurbaşkanı cevapladı! İşte en zor sorular SEÇİM 2023 Akşener, Babacan ile ilgili merak edilenleri yanıtladı Gündem