Son dakika haberleri.... Oğuzhan Uğur çağrıda bulunmuştu! Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon'a katılacak

Son dakika haberleri... Seçimlerden önce adından en çok söz ettiren programlardan olan Mevzular Açık Mikrofon'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmamıştı. Oğuzhan Uğur'un çağrısı karşılık buldu. Kılıçdaroğlu, Mevzular Açık Mikrofon programına katılacak.

Abone ol

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 44.89 oy aldı. Kılıçdaroğlu, katılması beklenen Mevzular Açık Mikrofon programına ise katılmamıştı. 

"GENÇLERDEN FİKİR ALMAK İÇİN BUYURMAZ MISINIZ?"
Programın sunucusu Oğuzhan Uğur bugün bir kez daha çağrı yaptı ve şu ifadeleri kullandı "Sn. @kilicdarogluk nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı. Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar. Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz. Kimileri programımıza katılan gençleri “Babala kitlesi” diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinden birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7200 genç ağırladı . Gördüğünüz yüzler, duyduğunuz sorular, birilerinin değil, memleketimizin gençlerine aitti. Gerçek sorular duymak, ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?"

KILIÇDAROĞLU KATILACAK
Uğur'un bu çağrısı sonrası herkes Kemal Kılıçdaroğlu'nun cevabını bekliyordu. Habertürk canlı yayınında MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'ye katılacağını söyleyeyim. Karar verdiği bilgisini aldım" sözleriyle duyurdu. Mehmet Akif Ersoy ise Oğzuhan Uğur'un haberinin olmadığını belirtti. Kulat da CHP'den haber aldığını söyledi. 

Sinan Oğan Millet İttifakı'nı mı destekleyecek? SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedelere hakaret ediyorlar SEÇİM 2023 Deprem bölgesini linçleyen seçmenini uyardı Gündem Yeşil Salkım sosyal medyada izleyicilerine hakaretler savurdu! SEÇİM 2023