Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da vatandaşlarla bir araya geldi! Millet İttifakı'na ve Kılıçdaroğlu'na tepki: Selo'yu çıkartıp bölücü Öcalan'ın yerine getirecek

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanlığı seçimi için geri sayım başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da vatandaşlara hitap ediyor. Millet İttifakı'nın 6'lı masanın 11 ortağa çıkmasını değerlendiren Erdoğan, "Masanın altından HDP'yi çıkartıp, FETÖ ve PKK'yı da yanlarına aldılar" dedi. CHP ve HDP'nin arasındaki konuşmayı da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "51 kardeşimizin katili terörist Selo'yu çıkartacaklarmış. Bununla da kalmayıp bölücü Öcalan'ın yerine getireceklermiş." şeklinde konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'ni Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak KAAN'ın tanıtımının ardından dünya basınında gündem olmuştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan'ı da uyarmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Antalya'da vatandaşlara seslendi.
"Antalya'da girdiğimiz her adımda attığımız her adımda bize yardım ettiler. Antalya'nın desteğine talip olmak için sizlerle bir aradayız. Antalya elindeki değerleri kazanca dönüştürmeli. Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz."

MASANIN ALTINDAN GİZLİ ORTAK
Muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6 ortak başladılar masanın altından HDP'yi gizli ortak çıkardılar. Baktılar 7 ortak da yetmiyor 2 ortak daha buldular. FETÖ ve PKK'yı da yanlarına alıp 11 ortak oldular." ifadelerine yer verdi.

"Kılıçdaroğlu'nu karşımıza diken bir sistem var" diyen Erdoğan, "Bunların derdi Türkiye'nin kaldığı yerden yoluna devam etmesi değildir. En az yarım asır daha Türkiye'yi çukura itmek, bataklığa saplamak istiyorlar. Ama inşallah başaramayacaklar." şeklinde konuştu.

ERDOĞAN'DAN SEÇİM MESAJI
Antalya'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çocuklarımızın geleceğine 14 Mayıs'ta sahip çıkacak mıyız?" diye sordu. Alanı dolduran kalabalıktan "Evet" cevabı aldı.

"Antalya tamam diyorsa inşallah bu iş tamamdır" diyen Başkan Erdoğan, Selahattin Demirtaş'ı hedef aldı.

"TERÖRİST SELO'YU BÖLÜCÜ ÖCALAN'IN YERİNE GETİRECEKLERMİŞ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu ifadelerle devam etti;

"Terörist Selo 51 kardeşimizin canına neden oldu. Şimdi ne diyorlar; Selo'yu çıkartacaklarmış. Bir de bölücü Öcalan'ın yerine getireceklermiş. Açıklayamıyorlar da. Her şeyleri fırıldak."

"Bunların derdi bizimle değil, Türkiye'yledir, Türk milletiyledir. Kandil'den ne diyordu birisi; Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır. Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Bay bay Kemal senin arkadaşın Kandil. Sen bunlarla berabersin. 14 Mayıs'ta sandıkları mezar edecek. Bize olan husumetlerinin sebebi de dünyayı ülkemize enerjiden tarıma, sanayiden turizme her alanda hayran bıraktık. Türkiye'yi devler ligine taşıdık."

"KILIÇDAROĞLU'NUN DESTEK ALDIĞI YERLERE BAKIN"
ABD, Avrupa ve Kandil'in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teslim olmayı değil mücadele etmeyi seçtiğimiz için hedefteyiz. Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlere bakın, destek istediği yerlere bakın, onu destekleyenlere bakın. Bizim duruşumuzun tam tersi. Tam bir teslimiyetçi. Cennet vaadiyle gelip, cehennemi yaşatanlar vardı. İşte Kılıçdaroğlu. Ağzından çıkanı kulağı duymaz. Vaat diye söylediklerinin çoğu ülkeyi tanımadığı için yapıldığını bilmiyor. Çünkü bu zat yaptığımız her şeyi yıkacağını, kurumları kapatacağını söylüyor. Bu da yetmiyor kurumları tasfiye edeceğini söylüyor. Öğretmen, polis, bürokrat aklınıza ne geliyorsa hepsini tasfiye edecekmiş. Amerika'da Avrupa'da kulağına ne söylenmişse onu söylüyor." dedi.

"BEN ALEVİ'YİM" ÇIKIŞINA TEPKİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ben Alevi'yim" çıkışına Antalya'dan tepki gösterdi.

Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Bunu niye daha önce söylemedin? Demek ki buradan bir beklentisi var. İşte bunlar böyle. Türkiye'yi Alevi-Sünni diye bölmeye çalışanların kim olduğunu görüyorsunuz."

"ANTALYA'YA 145 MİLYAR LİRA TUTARINDA YATIRIM YAPTIK"
Sağlıkta hastanelerimizin hepsi pırıl pırıl. Ankara'da Bilkent, Etlik modern hastaneler. İstanbul'da Çam Sakura, Murat Dilmener, Pakize Öz aynı şekilde. Bunları kısa zamanda yaptık ve bütün vatandaşımızın emrine amade kıldık. İnsanımızdan daha değerlisi olamaz. Halkımızın bu değerine Kanuni devleti feda etmiş. Devletten daha önemlisi var mı diye söylenir ama Kanuni diyor ki, "Yok, insan daha değerli." Bu anlayışla biz yola devam ediyoruz.

Antalya'ya 145 milyar lira tutarında yatırım yaptık. 145 milyar lira tutarında. Seviyoruz Antalya'yı. Bu yatırıma layık. Şimdi sormak lazım Bay Bay Kemal, senin belediye başkanın acaba Antalya'ya ne yaptı? Olay bu kadar açık.

"BAY BAY KEMAL, SANA BU YOLU AÇMAZ BENİM MİLLETİM"
Biz hem devam eden yatırımlarımız yarım kalmasın hem de Antalya'yla birlikte ülkemizin kalkınma hedefine ulaşsın diye 14 Mayıs'ta sizden güçlü bir destek istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki karşımızdakilerin hiçbirinin de eserle, hizmetle, yatırımla uzaktan yakından ilgisi yok. Onların derdi başka. Bugün buradan en çok da CHP'ye gönül vermiş kardeşlerime seslenmek istiyorum. Buradan CHP'yle birlikte diğer partilere gönül vermiş kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bay Bay Kemal, CHP'yi öyle bir yere getirdi ki bu parti kurucusu olduğu Cumhuriyete ve kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal'e hakaret edenlerin yuvasına dönüştü. Kılıçdaroğlu'nun yönetimi altında CHP, marjinal örgütlerin, LGBT savunucularının, küreselcilerin, mezhepçilik fitnesi çıkarmaya çalışanların koçbaşı haline geldi. Ne diyor? "100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz." Diyen kim? HDP'li… Bu masada bu da var. 100 yıllık cumhuriyetimizi değiştireceklermiş. Bay Bay Kemal, sana bu yolu açmaz benim milletim. 14 Mayıs'ta bu hesabı benim milletim sana soracak.

Cumhuriyeti değiştirmekten, Ankara'yı yenilgiye uğratmaktan, vatan topraklarını bölmekten söz edenlerin hepsi de cumhurbaşkanlığı için Kılıçdaroğlu'ndan bahsediyorlar. Biliyorum ki bu tablo bizim gibi sizleri de rahatsız ediyor. Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız diyenlerin her gün millete, vatana, bayrağa, kısaca can feda edilecek değerlerimize yaptıkları hakaretleri daha ne kadar sineye çekeceksiniz. Hadi şimdi sineye çektiniz. Yarın öbür gün devletin tüm kurumları bunlara teslim edildiğinde ortaya çıkacak vahim tabloyu nasıl kaldıracaksınız? Bu vebale ortak olduğunuz için size dönüp niçin diye soran, değer miydi diye soran evlatlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız?

Aysever'den Kılıçdaroğlu'na olay sözler SEÇİM 2023 Fransa'da PKK provokasyonu: Oy kullanacak Türklere saldırdılar SEÇİM 2023 Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den muhalefete sert eleştiri Siyaset CHP’den flaş seçim iddiası: Seçimler için paralel yapı kuruldu SEÇİM 2023