Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Demokrasi için olaysız bir seçim olması gerektiğini ve tüm önlemlerin alındığını belirten Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından ilerleyen saatlerde İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçen Erdoğan'ın seçimi Ankara'dan takip etmesi bekleniyor.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konuttan saat 11.40'da Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Vatandaşlar Erdoğan'ı tezahüratlarla karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı okulda AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe karşıladı. Kabinde oy verme işlemini gerçekleştiren Erdoğan, ardından zarfı sandığa atarak imza attı. 

"VATANDAŞLARIMIZ BÜYÜK ŞEVKLE OYLARINI KULLANIYOR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy verme işleminin ardından yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
"Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için sabah saatleri itibariyle takipteyim. Olaysız, sıkıntı yaşanmadan süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımı idi. Vatandaşlarımız büyük şevkle oylarını kullanıyorlar. Burada da bir sıkıntı yok. 

"OY KULLANMALARI DEMOKRASİNİN GÜCÜNÜ GÖSTERMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Temennim odur ki akşam sayımdan sonra milletimiz için Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm seçmenlerimizin oylarını kullanmalarını demokrasinin gücünü göstermesi için çok önemli. Sandık üyelerine başarılar diliyorum."

ERDOĞAN SEÇİMİ ANKARA'DAN TAKİP EDECEK
Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından ilerleyen saatlerde İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Seçimi Ankara'dan takip etmesi bekleniyor.

Twitter'dan bazı tweetleri kısıtlama kararı SEÇİM 2023 Kırşehir seçim sonuçları 2023! Kırşehir'de kim önde, oy dağılımı nasıl? SEÇİM 2023 Kocaeli seçim sonuçları 2023! Kocaeli'de kim önde, oy dağılımı nasıl? SEÇİM 2023 Zonguldak seçim sonuçları 2023! Zonguldak'ta kim önde, oy dağılımı nasıl? SEÇİM 2023