Son dakika haberleri... CHP, Muharrem İnce'ye Milli Eğitim Bakanlığı teklifi yaptı mı?

Son dakika haberleri... Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçimler öncesi herhangi bir ittifakta yer almadı. İnce, partisinde yapılan ön seçimde ise oy birliğiyle cumhurbaşkanı adayı seçildi. Tecrübeli siyasetçi yaptığı açıklamada seçimlere iki gün kala Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için çekilebileceğini de açıkladı. Kulislerde ise CHP'nin İnce'ye medya operasyonu ile baskı yaptığı ve Milli Eğitim Bakanlığı teklif ettiği konuşuluyor.

Abone ol

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere iki ay kaldı. İttifaklar şekillenirken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce herhangi bir ittifakta yer almadı. İnce'nin tek başına kalması ise tartışmaları beraberinde getirdi. 

CHP'DEN İNCE'YE BASKI İDDİALARI
Kulislerde ise CHP'nin medya aracılığıyla Muharrem İnce'ye baskı yaptığı tek başına hareket etmesinin Cumhur İttifakı'na yaradığı yönünde telkinlerde bulunulduğu konuşuluyor. Ayrıca CHP'ye yakın medya organları tarafından İnce'ye yönelik yıpratıcı haberlerle sürecin içine dahil edilmeye çalışılıyor. 

MUHARREM İNCE'YE BAKANLIK TEKLİF EDİLDİ Mİ?
Fizik öğretmeni olan Muharrem İnce'ye Milli Eğitim Bakanlığı teklif edildiği iddialarıyla ilgili Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi şunları yazdı "CHP’nin eski Genel Başkanları Hikmet Çetin ile Altan Öymen’in Muharrem İnce ile görüştüğü, İnce’nin Milli Eğitim Bakanlığı’nı talep ettiğini yazdılar. Değerli bir devlet adamı olan Hikmet Çetin’le konuştum. 'Muharrem İnce ile ne görüşmemiz için bir talep var ne de yaptığımız bir görüşme' dedi. Muharrem İnce’nin Milli Eğitim Bakanlığı talep ettiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi."

Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal oldu SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı adaylığı için kimler 100 bin imza arayacak? Gündem HÜDA PAR'dan 'Hizbullah' açıklaması Gündem İYİ Partili Zorlu: Artık altılı masa onlar SEÇİM 2023