SON DAKİKA! Depremzedelere hakaret ve tehditler savuran Ayşegül Didem Doğan gözaltına alındı

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a daha çok oy veren deprem bölgesi halkına hakaret eden TikTok fenomeni Ayşegül Didem Doğan, Eskişehir'de polis tarafından gözaltına alındı.

Abone ol

Tiktok fenomeni Ayşegül Didem Doğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 45 bile oy alamamasının ardından deprem bölgesine saldırmıştı.

GÖZALTINA ALINDI
Depremzedelere yönelik hakaret ve tehdit de bulunan Tiktok fenomeni Ayşegül Didem Doğan Eskişehir’de gözaltına alındı.

DEPREMZEDELERE ALÇAK SÖZLER

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hezeyan yaşarken, CHP fanatikleri deprem bölgesindeki seçmenin Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih etmesini sindiremedi.

 TikTok fenomeni Ayşegül Didem Doğan, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına ağza alınmayacak sözler söyledi.

Sosyal medyada büyük tepki çeken Doğan, "Türkiye için hayırlı biri değil. Sizi de uçuruma doğru götürüyor. Bugün gerçekleri konuşuyoruz. Biz basar gideriz, biz hayatımızı kurtarırız. Yabancı dilimiz var, diplomamız var. Çalışkan ve dürüst insanı dünyanın her yerinde isterler. Ama siz bundan sonra 'Açız, deprem oldu, bizim için para toplayın.' Türk halkı sizin için hiçbir şey yapmaz bundan sonra. Nereye oy verdin diye sorarlar." diyerek tehditler savurmuştu.

Bununla da kalmayan TikTok fenomeni Ayşegül Didem Doğan, yapılan yardımlar üzerinden depremzedelere baskı uyguladı.

Doğan skandal açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti;
"Giysi, kıyafet, para ne gerekiyorsa gönderdik. Şimdi öyle mi, hayır öyle değil. Maymun gözünü açtı. Bundan sonra benim için siz yoksunuz. Ve bu baskıyı seçime kadar hissedeceksiniz. Kazanırsak affederiz, kazanamazsak sonsuza kadar böyle. Ben bir CHP'li olarak gezerken, AK Partili olarak yardım istemeyin. 'Çoluğum, çocuğum, işim, aşım' hiç umurumda değil. Siz vatanınızı sattınız bir inat uğruna. İndirilmesi gereken bir adama inat uğruna oy verdiniz. Biz size terbiyemizden dolayı vatan haini demiyoruz. Asıl hainlerini biliyoruz. Size her gün vatan haini demiyorsak terbiyemizden. Biz seçime bakıyoruz, neticeye bakıyoruz garibanlar."

Buket Aydın'dan seçmeni manipüle eden anket şirketlerine sert tepki! Evde oturup sonuç yazmışlar SEÇİM 2023 Meclis'e giremeyen BBP için yeni görev görüşüldü SEÇİM 2023 CHP nasıl bir politika izleyecek? SEÇİM 2023 Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi? Dünya