SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştü

Son dakika haberleri.... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştü. Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaklaşık 1 saat süren görüşmesinin sona ermesinin ardından Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden ayrıldı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme 50 dakika sürdü.

İŞTE GÖRÜŞMEDEN İLK KARE

OĞAN, DOLMAHAÇE ÇALIŞMA OFİSİ'NDEN AYRILDI
Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden ayrıldı.

İkilinin görüşmesine dair açıklama yapılması bekleniyor.

ÖZDAĞ DA KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
İkinci tura 9 gün kala; seçimin seyrini yakından etkileyecek Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki görüşme Ankara'da gerçekleşti.

Oylarına talip olunan Z kuşağı bu mu? SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN International'a Sinan Oğan açıklaması! İsteklerine boyun eğmeyeceğim Gündem Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında kritik görüşme SEÇİM 2023 Jahrein muhalefete oy kaybettiren sanatçı ve gazetecileri listeledi Gündem