SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'da seçim sonuçları hakkında konuştu! Bay bay bay Kemal

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutunda Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2018'de CHP'nin vekil sayısı 146'ydı. 2023'te yanı bu seçimde 169 çıkardı. Fakat yüzde 1 oya bile sahip olmayan malum partilere 40 tane kiralık vekil verdi. Şimdi 129'a düştü CHP. Galiba hesabını sorarlar" dedi.

Abone ol

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutunda Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;
"Demokrasi şöleni yaşatan milletimize teşekkür ediyorum. İradesini ortaya koyan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın tüm mensuplarını. Seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi, kampanya ekibini tebrik ediyorum. Kadınlarımızı, gençlerimizi ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum."

"Sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum. Yaptığı tercihle önümüzde 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bize tebliğ eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine 21 yıldır olduğu gibi yine layık olacağız. Pazara kadar değil mezara kadar. Bu sevda burada bitmez dedik. Şimdi bak Bay bay Kemal diyorlar. Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik, biz hep Türkiye'ye emanetiz demiştik. Biz buna 3. bay da diyebiliriz. Bay bay bay Kemal."

"146 VEKİLİ 129'A DÜŞÜRDÜ HESABINI SORARLAR BAY BAY BAY KEMAL'E"
"Nasıl ateşle demir çeliğe dönüşürse sizlerle biz de Türkiye'nin paslanmaz gücü haline geldik. Hesap uzmanıyım diyordu ya, 2018'de CHP'nin vekil sayısı 146'ydı. 2023'te yanı bu seçimde 169 çıkardı. Fakat yüzde 1 oya bile sahip olmayan malum partilere 40 tane kiralık vekil verdi. Şimdi 129'a düştü CHP. Hesap uzmanı ya. Bu işleri çok iyi bilir. Böylece kaybettiği vekiller sebebiyle CHP bunu Bay bay bay Kemal'e hesabını soracaktır. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyonun tamamdır. Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek demiştik. Öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir. Demokrasimizden, kalkınmamızdan, hedeflerimizden taviz vermeden Türkiye Yüzyılının kapısını açtık. Hep birlikte açtık."

"KADINA ŞİDDET BİZDE HARAMDIR"
"Bizde aile kutsaldır. Aileye kimse dil uzatamaz. Kadına şiddet bizde haramdır. Buna kimse tevessül edemez, ümüğünü sıkarız. Önümüzdeki dönemde milletimize ne söz verdiysek onu yapacağız."

BALKON KONUŞMASI KÜLLİYE'DEN
"Şimdi Ankara'ya geçiyoruz. Bir değişiklik yapacağız ve inşallah balkon konuşmasını Külliye'den yapacağız. Tüm dünyaya sesleneceğiz."

Erdoğan'a peş peşe tebrik SEÇİM 2023 Muhalefette ilk pes eden Nevşin Mengü oldu! Adam kazandı muhasebe zamanı SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk tebrik telefonu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bayburt'tan rekor oy SEÇİM 2023