Seçime 9 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinglerine ara vermeden devam ediyor! Emine Erdoğan eşini bir an olsun yalnız bırakmıyor

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da mitinglerine ara vermeden devam ediyor. Bugün Van Beşyol Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan'ı eşi Emine Erdoğan yalnız bırakmadı. O anları Adem Metan görüntüledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine 9 gün kala Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahnede vatandaşlara seslenirken eşi Emine Erdoğan da sahnenin gerisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı izledi. Eşi Erdoğan'ı bir an yalnız bırakmayan Emine Erdoğan Adem Metan tarafından görüntülendi. Metan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Oğan'dan iddialı çıkış: İkinci tura biz kalacağız Siyaset 40 milyonluk 121 kişilik troll ağı ifşa oldu SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'ndan yaş çay alım fiyatı vaadi! SEÇİM 2023 Bahçeli'den Çorum'da önemli açıklamalar SEÇİM 2023