Seçim 2023 ikinci tura ertelendi! Millet İttifakı'nı desteleyen Teoman 'paramparça'; Kobra Murat ise 'kalite marka' diye anıldı

2023 milletvekilliği seçimleri ikinci tura kaldı. Desteklediği adayı açıklayan ünlüler sosyal medyada viral olurken, Millet İttifakı'nı destekleyen ünlüler kaybedilen seçim üzerinden capslere konu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklayan Teoman 'paramparça' şarkısıyla hatırlanırken Cumhur İttifakı'nı destekleyen ve her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini ifade eden Kobra Murat 'kalite marka' şarkısıyla hatırlandı.

Abone ol

 2023 milletvekilliği seçimlerinde sandıkların tamamı açıldı. Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 49,51'ini alırken Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyların yüzde 44,88'ünü aldı. Seçim resmen ikinci tura kalırken Millet İttifakını desteklediğini açıklayan birçok ünlü hüsrana uğradı. Cumhur İttifakı'nı destekleyen ünlülerse ikinci turu garanti görerek kazanmaya dair olan umutlarını diri tutuyor.

PARAMPARÇA
Şarkıcı Teoman "İki yol var, ben birini seçiyorum" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı. Ünlü rock müzik sanatçısının yaşadığı hüsran akıllara 'Paramparça' şarkısını getirdi.

"İKİ YOL SEÇİLECEK"
Teoman, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekili genel seçimi hakkında Instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı:
"Önümüzdeki seçim çok önemli. İki yol seçilecek. Ben bunlardan bir tanesini seviyorum, bir tanesini beğeniyorum. Türkiye için bunun uygun olduğunu, çok güzel olduğunu düşünüyorum. Çağdaş, laik, ekonomisi güçlü, eğitim sistemi düzgün, eşitlikçi, herkesin kendini birinci sınıf vatandaş hissettiği bir Türkiye. Ben de ona uygun bir oy vereceğim."

"KALİTE MARKA"
Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sempatiyi her fırsatta ortaya koyan ve bu sevginin karşılıklık olduğunu dile getiren Kobra Murat da kendini kazanan tarafta görüyor. Gerçek adı Murat Divandiler olan ünlü müzisyenin zafer duygusu da akıllara 'Katile marka' parçasını getiriyor.

Ünlülerin yaşadıkları duygu halleri sosyal medyada SEÇİM2023 etiketiyle viral olanlar arasında.

MİTİNGDE SEVGİ DOLU BAKIŞLAR
Ünlü müzisyen Kobra Murat, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Edirne'de Selimiye Meydanı'nda düzenlenen mitingine katılmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir ara göz göze gelerek gülümserken o anlar canlı yayına yansımıştı.

BUKET AYDIN'A KONUK OLAN KOBRA MURAT'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR
Gerçek adı Murat Divandiler olan ünlü müzisyen, geçtiğimiz aylarda Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olarak Erdoğan sevgisini dile getirmişti.

Özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulunan Kobra Murat, programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldikleri 2023 Roman Buluşması ile şunları kaydetmişti:

"KONSERİ İPTAL EDİP GİTTİM"
"20 Ocak'ta Ankara'da aslında konserim vardı. Devlet büyüklerimiz aradı, dediler ki 'Cumhurbaşkanımız sizi istiyor'. Dedim ki 'Çok gelmek isterdim ama o gün konserim var' dedim. Dediler 'İlla sizi istiyorlar' dedi. Ben de konserimi iptal ettim, seve seve gittim. Onlar da bana o kadar güzel davrandılar ki, Cumhurbaşkanımızla program başlamadan önce 5-6 dakika konuşma imkanı da buldum.

"ÇOK SEVİYOR BENİ"
Cumhurbaşkanımız 'Kobram' diyor bana. Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde beraber gezip Roman mahallesinin, yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. 'Kobra Murat'la gidelim' demiş. Allah başımızdan eksik etmesin."

 

Kesin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? SEÇİM 2023 Bakan Akar'dan 'Sinan Oğan' açıklaması SEÇİM 2023  2 il ilk kez kadın milletvekili çıkardı SEÇİM 2023 İkinci turda 50 bin yeni seçmen olacak! SEÇİM 2023