Özgür Özel'in AK Parti sıralarına gidip sorduğu soru 'havaya girdi' dedirtti

TBMM, Cumhuriyet tarihinin en uzun yasama dönemini geride bırakırken seçim yarışının kızıştığını gösteren bir diyalog yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in AK Parti sıralarına giderek "İzin verirseniz biraz keşif yapayım. Koltuklar sağlam mı, burada oturacağız" dediği öğrenildi.

Abone ol

Seçim yarışı her geçen gün kızışıyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Meclis'te ilginç diyaloglar yaşanıyor.

O diyaloglardan biri  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile AK Partili vekiller arasında gerçekleşti. 

Özel'in, AK Parti sıralarına yönelerek o esnada orada bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ve Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'e "İzin verirseniz biraz keşif yapayım. Hani evin içinde oturan kiracıya bile yenisi geldiğinde evi görmesine, perde ölçüsü almasına falan izin veriliyor ya nasıl olsa az kaldı, 1 gün daha buradasınız" dediği öğrenildi.

Hürriyet’ten Selahattin Sönmez’in haberine göre; AK Partili Ramazan Can da, Özel'e yanıt olarak "Her seçim döneminde aynı şeyi söylüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

İnce: Amaçları ikna etmek değil imha etmek! Siyaset Bakan Kurum'dan seçim açıklaması: Depremzedeler bizi bekliyor SEÇİM 2023 İttifaklar için kura çekimi SEÇİM 2023 Son dakika! AK Parti'den DSP'ye sürpriz ziyaret! Siyaset