Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için ilk afiş! Twitter profilini de güncelledi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu twitter profilini güncelledi. Kişisel bilgilerinin yer aldığı alanı "13. Cumhurbaşkanı Adayı" olarak yenileyen Kılıçdaroğlu için ilk seçim posteri de hazırlandı. Posterde Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş, depremde hayatını kaybeden kızının elini bırakmayan baba ve gezi protestoları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz gibi pek çok detay yer aldı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Saadet Partisi ev sahipliğindeki son toplantının ardından Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. Kılıçdaroğlu, bugün Twitter profiline, "13. Cumhurbaşkanı Adayı" yazısını ekledi.

"DEMOKRAT AMCA BAY KEMAL"
Kılıçdaroğlu’nun Twitter profilinde, "13. Cumhurbaşkanı Adayı | Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı | Gençlerin Demokrat Amcası | Bay Kemal" ifadeleri yer aldı.

İLK SEÇİM AFİŞİ YAYINLANDI
Öte yandan gün içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan ilk seçim afişi yayınlandı. Pek çok detayın yer aldığı afiş sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

SİNAN ATEŞ DE SEÇİM POSTERİNDE
Sosyal medya üzerinden birçok CHP'linin paylaşmaya başladığı posterde Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Ankara uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda bacakları kesilmiş halde bulunup İstanbul'da ameliyat edilen ancak kurtarılamayan yavru köpek gibi figürler yer aldı.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli aramadı Siyaset Akşener istediğini alabildi mi? SEÇİM 2023 'HDP'nin ülke bölünsün diye bir demeci var mı?' Gündem Akşener neden mutsuz? SEÇİM 2023