Millet İttifakı Konya'da beklediği ilgiyi göremedi

Bugün Konya'yı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, halktan beklediği ilgiyi göremediği iddia edildi. Mitinge dair sahne arkasından çekilen görüntülerde katılımın az olduğu dikkat çekerken Millet İttifakı ortaklarının 3 ayrı noktada aynı manzarayla karşılaştığı, sonrasında kenti terk ettiği iddia edildi.

Abone ol

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için geri sayım devam ederken siyasi partiler il ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Millet İttifakı ortaklar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Konya'daydı. 

Seçim otosundan halka seslenen Akşener önemli mesajlar verdi ancak alandaki katılımın az olması dikkat çekti.

Kameralara yansıyan görüntülerde mitinge ilginin az olduğu görüldü. Alanın büyük bir kesimi boş kalırken, sahne önünde küçük bir kalabalık olduğu görüldü.

Millet İttifakı liderlerinin kentte 3 ayrı noktada durarak halka seslendiği ancak tüm noktalarda halkın ilgisinin az olduğu iddia edildi.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA KILIÇDAROĞLU'DA KONYA'DAYDI
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'yı ziyaret etmiş, Konyalıların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Bugün çekilen görüntüler sonrası aradan geçen zaman içerisinde ilginin azaldığı düşünüldü.

Akşener: Bizim için PKK, terör örgütüdür SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Gündemli Toplantısı'nda konuştu Gündem Siyasetteki soğan tartışmasına Bakan Nebati de katıldı SEÇİM 2023