MHP lideri Devlet Bahçeli Çorum'da önemli açıklamalarda bulundu! Türk ve Müslüman düşmanları Kılıçdaroğlu'nun arkasında

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çorum'da yaptığı "Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde açıklamalarda bulundu. "Bunların hepsini sandığa gömeceğiz" diyen Bahçeli, "Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız" şeklinde konuştu.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çorum'da yaptığı "Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde halka hitap etti.

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Milli birlik ve kardeşlikte hep birlikte yaşayacağız. Bu güne istikrar yarına huzur diyorsak hep birlikte başaracağız. Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız cumhuriyetin yeni yüzyılında hep birlikte ihya ederiz."

"PKK VE FETÖ KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE"
"PKK Kılıçdaroğlu ile yol yürüyor. FETÖ Kılıçdaroğlu ile birlikte. Terörist Demirtaş cezaevinden "oyun Kılıçdaroğlu'na" diye mesaj veriyor. Biz halkımız ne diyor ona bakıyoruz. Baktığımız yerden ülkemize zincir vurmak isteyenleri görüyoruz. Kılıçdaroğlu'nun Van mitingi terör severlerin çığlıklarına sahne oldu. Kimin kimle olduğu belli oldu."

"3 MAYMUNU OYNUYORLAR"
"HDP'li biri çıkıyor Türklüğü Anayasa'dan çıkartacağını söylüyor. Babacan da buna uyuyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti de sesini çıkartamıyor. Türklüğün Anayasan çıkartılması Türk'e biçilmiş kefendir. Son Türk oğlu Türk yaşadığı sürece bu topraklardan hiç kimse sökemez ve buna güç yetiremez."

THE EKONOMIST'E TEPKİ
"Dolambaçlı sözlerle Erdoğan'ın kaybedeceğini söylüyorlar. 7 düvel 14 Mayıs'ı bekliyor. Ne kadar Türk ve Müslüman düşmanı varsa Kılıçdaroğlu'nun arkasında duruyor. İçine kapanmış etnik ve mezhep bölünmesine düşmüş bir Türkiye bekliyorlar. Hevesleri boşuna, söz aziz milletimdedir. Teröristin hükmü Türkiye'de geçmez. Bebek katillerinin temkinleriyle yaprak bile kımıldamaz. Karşımıza kim gelirse gelsin son neferimize kadar milli şerefimizi istiklal ve istikbal haklarımızı koruyacağız. Türkiye'yi yolda bulmadık."

GABAR PETROLÜ VATANDAŞA SEÇİM 2023 Milano'da Türklerden dev kuyruk SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt gecikmedi SEÇİM 2023 Batı'nın kirli dili nefret saçıyor Gündem