MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Meral Akşener'e tepki: Partisinde ülkücü bırakmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi. Bahçeli, ''Başbakan olacağım propagandasıyla FETÖ projesinin gönüllü temsilcisi olanlar geldiğimiz bu aşamada kendi partisinde ne ülkücü bırakmış ne de milliyetçiye tahammül etmiştir. Hepsini birden dışlamış kapının önüne koymuştur." dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'de "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik eleştirilerde bulundu.

Bahçeli, "Başbakan olacağım propagandasıyla FETÖ projesinin gönüllü temsilcisi olanlar geldiğimiz bu aşamada kendi partisinde ne ülkücü bırakmış ne de milliyetçiye tahammül etmiştir. Hepsini birden dışlamış kapının önüne koymuştur." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;

"İYİ Parti Başkanı 22 Nisan 2023 tarihinde Ankara'da aynen demişti ki 'Koalisyon hükümeti faydalıdır, devletin hafızası gitmiştir.' Umudunu koalisyon hükümetlerine bağlayan bir siyaset anlayışından hayır gelmez. Ortaklık kuran partiler arasında çatışma ve çekişmelerle ülkemizi kilitleyen koalisyon hükümetlerini övmek akılsızlık ve aymazlıktır. Türkiye ne çekmişse bu arızalı kafalardan çekmiştir, bu sancılı kafalar istikrara muhaliftir. Bu sakat mantık sahipleri milletimizin huzur, güvenlik ve refah beklentisine hepten mugayirdir. Devletin hafıza kaybına uğradığını söylemek ise katmerli bir ithamdır. Böylesi siyasi zihniyetlerin derdi koltuktur. 'Başbakan olacağım' propagandasıyla FETÖ projesinin gönüllü temsilcisi olanlar geldiğimiz bu aşamada kendi partisinde ne ülkücü bırakmış ne de milliyetçiye tahammül etmiştir. Hepsini birden dışlamış kapının önüne koymuştur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüz Yılı'nın sahipleri gençler SEÇİM 2023 Cüneyt Özdemir'den seçim değerlendirmesi: AK Parti hala Türkiye'nin birinci partisi Gündem Kılıçdaroğlu Eskişehir'de konuştu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu tokalaşmadı SEÇİM 2023