Meral Akşener için "Sifonu çek gitsin" demişti! Fazıl Say 'R' yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı terk etmesi üzerine "Sifonu çek. Gitsin" yorumunda bulunan Piyanist Fazıl Say son attığı tweetle geri adım attı. Say, "Meral Akşener döndü, iyi etti, biz de kaldırdık kızgınlıkla yazdıklarımızı. Takip ediyorum onu ve iyi buluyorum" dedi.

Abone ol

Piyanist Fazıl Say şu günlerde girdiği siyasi polemiklerle gündemden düşmüyor. Say, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sürecinde Meral Akşener'in masadan ayrılma krizine ilk tepki gösteren isimlerden biri olmuştu.

Meral Akşener'in masadan ayrılmasından sonra sosyal medya hesabından ağır sözler kullanan Say, "Sifonu çek. Gitsin" demişti.

"DÖNDÜ, İYİ ETTİ"
Meral Akşener'in masaya dönüp Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay vermesinin ardından paylaşımını silen Say, şu ifadeleri kullandı:

"Meral Akşener, ittifaktan ayrıldığı gün, hepimiz çok hayal kırıklığı ve kızgınlık yaşadık. Ama o süreçte sosyal medya işe yaradı. Aklın yolu bir, birlikten güç doğar, Meral Akşener döndü, iyi etti, biz de kaldırdık kızgınlıkla yazdıklarımızı. Takip ediyorum onu ve iyi buluyorum.

"BİRLİK OLMAZSAK KAYBEDECEĞİZ"
Seçimlerde Erdoğan'a karşı birlik çağrısı yapan Say şu ifadeleri kullandı;

Birlik olmazsak, yine kaybedeceğiz. Böyle bir lüksümüz yok. Bakın; Sosyal Medya algıda büyük bir güç artık.

Bilincinde olalım. Ben milyonlarca insana fikir iletirken, sorumluluk sahibiyim. Bu seçim kritikdir; 100. Yılı Cumhuriyetin. Millet İttifakının içerde bir bütün olarak kalmasında ve dışardan aldığı destekde, Sosyal Medyanın önemli bir: rolü oldu.

İnce'nin ne olduğunun anlaşılmasında da... İnstagramdaki trol saldırısı sebebi,
yorumlara kapalı tutuyorum, gerek yok kirletmelerine."

FAZIL SAY'IN 'U DÖNÜŞÜNE' GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI:

Akşener'den kritik açıklamalar SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP'yi ziyaret etti SEÇİM 2023 "Şarkım benden izin alınmadan kullanılmış" Siyaset Kılıçdaroğlu, İnce'ye ne teklif edecek? SEÇİM 2023