Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oyunu kullandı: Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın

Seçime üç gün kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyuran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara'da kullandı. Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'ne gelen İnce, kumpas iddiaları hakkında yapılan haberleri eleştirerek gazetecilere sitem etti. İnce, "Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın. Ama bunları ortaya çıkartan FETÖ" dedi.

Abone ol

Seçime 3 gün kala, 11 Mayıs'ta partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu kullandı.

Ankara Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanan İnce ardından bir açıklama yaptı.

"HABERLERİ YANLIŞ YAPIYORSUNUZ"
FETÖ'nün hakkında oluşturduğu kumpasa dair açıklama yapan İnce şunları kaydetti:
"Haberleri yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir terör örgütü var. Bir porno sitesinden almışlar görüntüleri, benim kafamı yapıştırmışlar. Ne kaset komplosu? Ortada bir kaset yok. Rica ediyorum haberleri doğru yapın, haysiyetimle şerefimle oynamayın ortada böyle bir görüntü yok. 

"HEPSİNE DAVA AÇACAĞIM"
Ama bunları ortaya çıkartan FETÖ. Ama bunu yayanlar var ya, hepsine dava açacağım. Eski arkadaşlarım dahil. Her birine dava açacağım."

Mustafa Destici oyunu kullandı SEÇİM 2023 ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oyunu kullandı SEÇİM 2023 YSK Başkanı Ahmet Yener oyunu kullandı SEÇİM 2023 Bakan Soylu oyunu kullandı SEÇİM 2023