Mansur Yavaş’tan yeni sosyal medya hesabı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim süreci için yeni bir Twitter hesabı açtı. 'Mansur Yavaş 2023' kullanıcı isimli hesap açan Yavaş'ın, profil bilgilerine "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı" şeklinde ekleme yapması dikkat çekti.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni bir sosyal medya hesabı açtı. Mansur Yavaş’ın bio’sunda "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı" yazması dikkat çekti.

YENİ HESABINI MEVCUT HESABINDAN DUYURDU
Yavaş, yeni hesabını da yine sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda mevcut hesabını (@mansuryavas06) Ankara ile ilgili duyuru ve faaliyetler için kullanmaya devam edeceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili ailem, Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'dan 6284 sayılı yasa teklifi SEÇİM 2023 Seçim takvimi başlangıç tarihi 18 Mart olarak belirlendi SEÇİM 2023 CHP'li Gürsel Erol: Muharrem İnce yuvasına geri dönebilir SEÇİM 2023 Cumhur İttifakı genişleyecek mi? Ali İhsan Yavuz'dan kritik açıklamalar SEÇİM 2023