Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz'den skandal açıklama! FETÖ'cülere müjde verdi: Görevlerine iade edeceğiz

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve PKK ilişkileri sebebiyle kamudaki mesleki görevlerinden alınan KHK'lılar için 'görevlerine iade edeceğiz' vaadi bilinirken aynı tarzda açıklamalar 14 Mayıs seçimleri öncesi devam ediyor. Son olarak; Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz de KHK ile görevlerinden alınan hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine döneceğini söyledi. Cengiz, açıklamalarında KHK'lılara ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz, KHK ile görevlerinden ihraç edilen hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine döneceğini dile getirdi.

"KHK'LILARIN TAMAMI GÖREVLERİNE İADE EDİLECEK"
Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle daha önce yaptığı "KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek." açıklaması hafızalarda yer alırken danışmanı Recep Cengiz'den de benzer bir açıklama geldi.

"KHK'LILARI TEKRAR GÖREVE ÇAĞIRACAĞIZ"
Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz KHK ile görevlerinden uzaklaştırılan hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine iade edileceği itirafında bulundu. Cengiz, "Yaşları uygunsa tekrar göreve çağıracağız. Sadece adli ve savcılar değil, asker de bürokrasi de göreve... KHK ile çeşitli yol ve yöntemlerle emekli edilerek bu bürokratların görevlerine son verildi. Bunlarla çalışacağız." ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ TANRIKULU "KHK'LILARIN HAKLARI İADE EDİLECEK" DEMİŞTİ
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullanarak FETÖ ve PKK mensuplarını devlet kurumlarından temizleyen KHK'ları kaldırılacaklarını söylemişti. Tanrıkulu, "KHK'lıların tüm hakları ilk 1 ayda iade edilecek. Kamuda görevlerine başlayacaklar" ifadelerini kullanmıştı.

Seçim takviminde bugün ne var? SEÇİM 2023 Kesin aday listesi Resmi Gazete'de! SEÇİM 2023 YSK: Erdoğan'ın adaylığına engel yok SEÇİM 2023 Akşener'in papatya çayı önerisine AK Parti'den yanıt SEÇİM 2023