İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den masaya yeni öneri: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşme sonrası İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu "Tüm milletimiz İYİ Parti ailesi olarak saygılarımızı sunuyoruz. Sayın Genel Başkanımız daha önce mutabık kaldığımız ilkesel çerçevelerde süreci yönetmiştir. Sayın Genel Başkanımız yeni bir öneri oluşturmuştur." dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Görüşme sonrası İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu çeşitli açıklamalarda bulundu.

Zorlu açıklamasında şu ifadeler kullandı:

Tüm milletimiz İYİ Parti ailesi olarak saygılarımızı sunuyoruz. Sayın Genel Başkanımız daha önce mutabık kaldığımız ilkesel çerçevelerde süreci yönetmiştir. Sayın Genel Başkanımız yeni bir öneri oluşturmuştur.

Büyükşehir belediye başkanlarımız Sayın Genel Başkanımızı ziyaret etti. Her iki belediye başkanımıza da yetkili 2 cumhurbaşkanı yardımcısı olma konusunda önerilerini iletti.

KILIÇDAROĞLU DA SICAK BAKTI
Gazeteci İsmail Saymaz toplantı sonrasında bir tivit atarak Akşener'in önerisini değerlendirdi. Saymaz'ın aldığı kulis bilgisine göre Kılıçdaroğlu da Akşener'in fikrine olumlu baktı.

İYİ Parti'de kritik toplantı! SEÇİM 2023 Cumhur İttifakı kanadı seçim hazırlıklarını hızlandırdı SEÇİM 2023 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması: Kesin bir çizgimiz yok Siyaset Kemal Kılıçdaroğlu'ndan adaylığının açıklanmasına saatler kala dikkat çeken hamle! "İn oradan aşağı" SEÇİM 2023