İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan ilk mesajlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın adayı olduğunun açıklanmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan ilk mesajlar geldi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilan edilmesinin ardından paylaşım yaptı.

"AYDINLIK YARINLARA EN KISA SÜREDE ULAŞACAĞIZ"
Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız @kilicdarogluk öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız." ifadelerini yazdı.

"TEVECCÜHLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"
Mansur Yavaş ise paylaşımında, "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz." dedi.

Masadan kim kazançlı çıktı? Haberet'e özel açıklamalar Gündem Masadan kazançlı kalktılar Gündem Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu SEÇİM 2023 Anayasa hukukçuları Haberet'e konuştu: İmamoğlu ve Yavaş... SEÇİM 2023