HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklaması

HÜDA-PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katıldığı bir canlı yayın programında 2023 seçimleri, Cumhur İttifakı ve ittifakın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu konuşmasında "Ümmetin ve milletin çıkarları bir yerde dururken biz kendi çıkarlarımızı önceleyemeyiz. Biz böyle bir durumda iki tane sandalye hesabı yapamayız." dedi.

Abone ol

HÜDA PAR 14 Mayıs 2023'te gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklamıştı.

AK PARTİ'DEN KRİTİK ZİYARET
Geçtiğimiz gün ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında ziyaret etmişti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katıldığı bir canlı yayın programında seçim gündemine dair merak edilenleri yanıtladı.

BİZİM HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK
Parti ismi vermeyeceğim. Bizim hedeflerimiz büyük. Biz oynanan büyük oyunun küresel çaptaki oyunun farkındayız, biz bu oyunu bozuyoruz bunun da farkındayız. Bu oyunu kuranlar bizim oyunu bozduğumuzun da farkındalar. O yüzden işaret verdiler ve bize o kadar saldırı yapılıyor. Biz basit polemiklere girerek zaman kaybetmek istemiyoruz.

Kürt nüfusunun olduğu bölgeyi, bölgemizin ikinci bir Endülüs olmasına izin vermeyeceğiz.

Israrla birileri HDP'yi Kütlerin temsilcisi olarak pazarlıyor.

2 TANE SANDALYE HESABI YAPMAYIZ
Biz böyle bir durumda iki tane sandalye hesabı yapamayız. Ümmetin ve milletin çıkarları bir yerde dururken biz kendi çıkarlarımızı önceleyemeyiz.

'İkinci oylamaya tek adayın kalması halinde referandum olabilir' SEÇİM 2023 60 milyon vatandaşın oy kullanacağı 14 Mayıs seçimleri için kritik detaylar! Gündem Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ödenecek tutar belli oldu Gündem Cumhur İttifakı'nı eleştiren küçük ortak ti'ye alındı! Attığı tweeti hemen sildi SEÇİM 2023