Halk TV ekranlarında Şeyda Taluk'tan AK Partili kadın seçmenlere hakaret: AK Parti'ye oy veren kadın seçmen eğitimsiz

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programına konuk olan Şeyda Taluk skandal ifadelere imza attı. Taluk, "AK Parti’yi destekleyenler orta ve alt gelir grubuna sahip kentlerin çeperlerinde yaşayan ya da kırsalda yaşayan kadınlar." sözleriyle adeta AK Partili kadın seçmene hakaret etti.

Abone ol

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde yarışacak iki güçlü aday var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Liderler, sahada oy için çalışmaya devam ederken onları destekleyen gazeteciler, uzmanlar ise televizyon ekranlarında. Ancak bazen o uzmanların söyledikleri hakaret boyutuna kadar varıyor. 

HALK TV'DE AK PARTİLİ KADIN SEÇMENLER İÇİN SKANDAL SÖZLER
Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan Siyasal İletişimci Şeyda Taluk, AK Partili kadın seçmenlere 'eğitimsiz' diyerek hakaret etti. 

Taluk, şunları söyledi: 

"AK PARTİ'Yİ DESTEKLEYENLER EĞİTİMSİZ KADINLAR"
"AK Parti’yi bugün AK Parti yapan, bu kadar büyümesini, hala iktidarda kalmasının nedenlerinden biri de kadın seçmendir. Kadın seçmenin büyük bir çoğunluğu ev kadınıdır. Sen, ben kadın nüfusunun içerisinde küçük bir azınlığız. Kendimize iyi eğitimli, beyaz yakalı diyelim. AK Parti’yi destekleyenler orta ve alt gelir grubuna sahip kentlerin çeperlerinde yaşayan ya da kırsalda yaşayan kadınlar."

TİP'li Sera Kadıgil'den dikkat çeken çıkış Siyaset YSK'dan "Millet İttifakı" kararı SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna tekmeli küfürlü saldırı SEÇİM 2023 İmamoğlu'ndan tanıdık gelen o sözler Gündem