Gökhan Zan ile Ünal Karaman İYİ Parti’de! 2 isim partiden milletvekili aday adayı oldu

Türkiye'yi sarsan deprem sürecinde Hatay'ın sesini duyuran eski milli futbolcu Gökhan Zan ile Trabzonspor'un eski kaptanlarından efsane milli oyuncu Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı. Zan ve Karaman İyi Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Abone ol

GöGalatasaray, Beşiktaş ve milli takımda oynamış Hatayspor Antrenör Yardımcısı Gökhan Zan ve Trabzonspor'un eski kaptanlarından efsane milli oyuncu ve eski teknik direktörü Ünal Karaman İYİ Parti’ye katıldı.

2 isme İYİ Parti'nin TBMM'de düzenlenen Grup Toplantısı'nda parti rozetlerini Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Tarihi 14 Mayıs seçimleri nefesler tutuldu.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Seçime sayılı günler kala çalışmalar hız kazanmadan devam ediyor.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi milletvekili adayı olmak isteyenler, partilere adaylıklarını sunuyor.

Yaptıkları meslek icabıyla üne ulaşmış isimlerde siyaset arenasına girmeye hazırlanıyor.

Bu isimlerden birisi de eski futbolcu ve antrenör Gökhan Zan.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇAĞRILARIYLA HAFIZALARA KAZINMIŞTI
Hatay'da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrısıyla gündeme gelen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarıyla dikkat çekmişti.

İYİ PARTİ'DEN ADAY OLDU
Halk Tv’nin haberine göre, Gökhan Zan İyi Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

 "VİDEOLARINI AĞLAYARAK İZLEDİM"
İyi Parti Lideri Meral Akşener, ziyaret için gittiği Hatay'da Gökhan Zan ile karşılaşmış ve sarılarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sen bizi ayağa kaldırdın. Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun."

Deprem yayınlarıyla dikkat çeken Gökhan Zan yaptığı çağrılar sonrası İletişim Başkanlığı'nın kendisiyle irtibata geçerek, gereken talimatları yerine getirdiğini ifade etmişti.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Halk Tv'ye çıkan Gökhan Zan, "hakkımı helal etmiyorum" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı diye bir şey var. Beni aradılar, Çağatay ve Ali Bey diye birisi. İşte 'Gökhan Bey yaptıklarınızı görüyoruz, mücadele ediyorsunuz, biz sizin emrinizdeyiz.' Biriyle koordine olmak zorundasınız, kiminle olacaksınız bir yetkiliyle. O önemli. Yarım saatte gelecek olan bir kepçe, akşam 6'dan gece 12'ye kadar zifiri karanlıkta bekledik o soğukta. Biz defnedemiyoruz. Aldık enkazı geri getirdik, bekledik sabaha kadar, tekrar geri getirdik kendi imkanlarımızla yaptık bu sefer. Şimdi böyle bir insan yalan konuşuyor, ben hakkımı helal etmiyorum.

ÜNAL KARAMAN SİYASETTE
Ayrıca Trabzonspor'un eski kaptanlarından efsane oyuncu ve eski teknik direktörü Ünal Karaman da siyasete atıldı.

KONYA'DAN ADAY OLDU
Ünal Karaman memleketi Konya'dan İyi Parti milletvekili aday adayı oldu.

Akşener'den HDP'li Pervin Buldan'a tepki SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu İnce ile görüşecek SEÇİM 2023 AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında anlaşma neden sağlanmadı? SEÇİM 2023 11 aday için 100 bin imza sürecinde takip sistemi tanıtıldı! Gündem