Gazeteci Enver Aysever'den Millet İttifakı'nın İzmir mitingi sözleri olay sözler: Şimdi sahte bahar gelmektedir

Gazeteci Enver Aysever geçtiğimiz günlerde İzmir'de düzenlenen Millet İttifakı'nın mitingi sonrası kameralar karşısına geçerek çeşitli açıklamalarda bulundu. Aysever, Millet İttifakı ortaklarını ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi. Aysever "Şimdi sahte bahar gelmektedir" dedi.

Abone ol

Gazeteci Enver Aysever geçtiğimiz günlerde İzmir'de düzenlenen Millet İttifakı'nın mitingi sonrası kameralar karşısına geçerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Aysever, 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

ŞİMDİ SAHTE BAHAR GELMEKTEDİR
Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine ateş püsküren Aysever, "Şimdi sahte bahar gelmektedir. Kılıçdaroğlu'na oy vereceğiz ama biz aptal, ahmak değiliz" ifadelerini kullandı.

Aysever "Şimdi sahte bahar gelmektedir. Evet Kılıçdaroğlu'na oy vereceğiz ama biz aptal, ahmak değiliz. Karı-koca mitinglerde yapılan kalplere ellerinde çiçeklerle gelip eğilenlere eyvallah diyecek değiliz." ifadelerini kullandı.

SİVAS'IN KATİLLERİNİ BİZE YUTTURDU
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun alkışlanmasını tepki gösteren Enver Aysever, "Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye dedeydi, amcaydı diyerek bize bilge adam diye Sivas'ın katillerini de yutturdu sonuçta, mecbur kaldık yuttuk. Hele Babacan hele Davutoğlu hey gidi hey. Bir tanesinin, bu sevimli yavrucakların ağzından da işçi sınıfı çıktı mı, DİSK çıktı mı, devrimciler çıktı mı? Halkın ekmeğini halkın yararına kullanacağız dediler mi? Hepsi patronun adamları." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA ALEVİ TEPKİSİ
İsim vermeden Kılıçdaroğlu'na Alevi provokasyonu üzerinden tepki gösteren Aysever, "Yetmedi kimlik siyaseti yapanlar, yetmedi mezhep meselesini tartışmaya açanlar, Türkiye'de bunların tamamı ezilen kadının, tecavüze uğrayan çocuğun, parasız eğitim hakkının, parasız sağlık hakkının önündeki en büyük engellerdir. Bunlar yalandır" ifadelerini kullandı.

Fransa'da PKK provokasyonu: Oy kullanacak Türklere saldırdılar SEÇİM 2023 Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den muhalefete sert eleştiri Siyaset CHP’den flaş seçim iddiası: Seçimler için paralel yapı kuruldu SEÇİM 2023 Trabzon'da İYİ Parti ile MHP miting için kuraya girdi SEÇİM 2023