Gazeteci Enver Aysever'den Ahmet Davutoğlu'na tepki: Kılıçdaroğlu kulağını çekmeli

Ahmet Davutoğlu'nun "Muhafazakar ayak ittifakta yeterince temsil edilmiyor" sözleri üzerine muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever tepki gösterdi. Aysever, "Kılıçdaroğlu Davutoğlu'nun kulağını çekmeli" dedi.

Abone ol

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Milletin 3 damarı varsa, açık ifade ediyorum kimse gücenmesin, bu 3 damarın ikisi (Millet İttifakında) baskın olarak var. Sol-seküler CHP bayrağı altında, Milliyetçi İYİ Parti bayrağı altında, Muhafazakar ayak ise ittifakta yeterince temsil edilmiyor. Meclisin büyük çoğunluğu sol-seküler, milliyetçi kanatta, daha az temsil muhafazakar kanatta olursa bu bir dengesizliktir" ifadelerini kullanmıştı.

"SİZİN MASADA TEMSİL EDİLMENİZ BİLE HAKSIZLIK"
Bu ifadelere kızan gazeteci Enver Aysever, yaptığı yayında Davutoğlu için açtı ağzını yumdu gözünü. Muhalefete yakınlığıyla bilinen Aysever, "Kılıçdaroğlu Davutoğlu'nun kulağını çekmeli. Sen 0.01 oyunla Türkiye'ye kafa tutuyorsun. Türkiye'nin ne Davutoğlu'na ihtiyacı var ne de Davutoğlu gibi bir çizgiye ihtiyacı var. Senin ağababan iktidarda zaten. Bu ayıp ya. Ben sokağa çıksam Davutoğlu'ndan çok oy alırım. Sizin masada temsil edilmeniz bile haksızlık" dedi.

Yeşil Sol Parti’ye Cihangir yağmuru SEÇİM 2023 Kaftancıoğlu: CHP il binasına saldırı oldu SEÇİM 2023 4 parti seçime CHP listesinden seçime girecek SEÇİM 2023 Davutoğlu ve Özdağ karşı karşıya geldi SEÇİM 2023