Gazeteci Bahar Feyzan'dan CHP'deki yapılanma hakkında flaş sözler! Tuncay Özkan gitmediği sürece Erdoğan 10 seçim daha kazanır

CHP'de Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 45'e ulaşamamanın faturası tek tek kesiliyor. Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının ardından CHP'deki bir diğer hedef Tuncay Özkan oldu. Gazeteci Bahar Feyzan, "Tuncay Özkan gitmediği sürece Erdoğan 10 seçim daha kazanır. Kemal Bey'i de kendi yönettiğini düşünüyor" dedi.

Abone ol

13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde hezimet yaşayan CHP'de fatura kesilmeye başladı. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasını değerlendiren gazeteci Bahar Feyzan, Tuncay Özkan hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TUNCAY ÖZKAN CHP'DE OLDUĞU SÜRECE..."
Cumhurbaşkanlığı seçiminde bekledikleri oy oranına çıkamayan CHP'de değişim kısa sürede başladı.

Gazeteci Bahar Feyzan, CHP'de Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının yeterli olmadığı savundu.

Tuncay Özkan'ın da CHP'de görevinden alınması gerektiğini söyleyen Feyzan, "Onursal Adıgüzel gitti ama CHP'den Tuncay Özkan gitmeden, çok net söylüyorum CHP seçim kazanamaz. Erdoğan'ın ömrü yeter mi bilemem ama Tuncay Özkan'ın olduğu CHP'de, Erdoğan 5 seçim daha kazanır. Hatta ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır. Hiçbir şeyden çekinmeden net söylüyorum. Partiyi avucunun içine almış, medyasını da kurmuş. Partide hiç kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor. Kemal Bey'i de kendi yönettiğini düşünüyor" ifadelerine yer verdi.

"BAŞKANLARA SAYGIMDAN ANLATMAYACAĞIM"
Açıklamasının devamında o gece Özkan'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la da sorun yaşadığını ifade eden Feyzan, "Dün akşam belediye başkanlarına yaptığı şeyi buradan anlatmayacağım çünkü ayıp olur. Mansur Bey ve Ekrem Beye duyduğum saygıdan dolayı anlatmayacağım" şeklinde konuştu.

İbrahim Kalın'dan ikinci tur açıklaması SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'ndan ikinci tur mesajı SEÇİM 2023 İnce paylaşımlarına yönelik başlatılan soruşturmada yeni gelişme SEÇİM 2023 İkinci tur seçimleri için nasıl bir yol izlenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam yanıtlayacak SEÇİM 2023