Ekrem İmamoğlu'ndan seçim öncesi Anadolu turu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda duyurduğu turnesine bugün başlıyor. Anadolu'da tura çıkan İmamoğlu, kardeş belediyelerle hayata geçirilen projelerin açılışlarına katılacak.

Abone ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçime aylar kala Anadolu turuna çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmişti. Tarih henüz resmiyet kazanmamış olmasa da siyaseten hareketlilik başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kardeş belediyelerle birlikte hayata geçirilen projelerin açılışlarına katılmak üzere Anadolu'yu gezecek olması da siyaseten seçim çalışması olarak yorumlandı.

15 ŞEHRİ GEZECEK
Bugün Kastamonu'dan başlayacak tur kapsamında İmamoğlu 15'ten fazla şehre gidecek.
İBB Başkanı bugün Kastamonu'da Daday Belediyesi'nin yapımına İBB'nin de katkı sağladığı pazar yeri açılışına katılacak.

KASTAMONU'DAN SAFRANBOLU'YA GEÇECEK
İmamoğlu'nun bugün gerçekleştirdiği Kastamonu ziyaretinin ardından Sivas, Malatya, Erzurum, Erzincan, Ordu, Tokat, Karabük, Artvin, Giresun, Hakkari gibi illere gideceği öğrenildi.

Bakan Bozdağ'dan 'seçim tarihi' açıklaması: Mart ayında belli olacak SEÇİM 2023 Can Ataklı: Aday 6'lı masadan çıkmayacak SEÇİM 2023 6'lı masa adayını ne zaman açıklayacak? Kurmaylar yeni bir tarih verdi SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazanacak SEÇİM 2023