Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük İstanbul mitinginin yeri değişti: Yenikapı'dan 4 kat daha büyük

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adayları mitinglerine başladı. En çok merak edilen ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingini 7 Mayıs Pazar günü yapacağının öğrenilmesinin ardından söz konusu hasretin 2016'daki dev buluşmayla aynı adres olan Yenikapı Meydanı olması bekleniyordu. Haberet'in edindiği bilgiye göre miting yeri değişerek 4 kat büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi oldu.

Abone ol

14 Mayıs günü Türkiye sandık başına gidecek. Sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirecek.

Kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan çalışmalarına hız katarak devam ediyor. Miting ve iftar programlarına katılan adaylar ayrıca partilerle ve halkla temas içinde olmaya çalışıyor.

Cumhur İttifakı'nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs gününe kadar 40 ilde miting gerçekleştirecek. Yaşanan zaman darlığı nedeniyle bazı günler 2 şehirde yapılacak olan mitinglerden en çok bekleneni ise büyük İstanbul mitingi.

7 MAYIS PAZAR GÜNÜ
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhur İttifakı'nın büyük İstanbul mitinginin 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

2016 yılında Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen "Şehitler ve Demokrasi Mitingi" olarak da bilinen dev Yenikapı Mitingi'nden sonra büyük İstanbul mitinginin yine aynı meydanda yapılması bekleniyordu.

ADRES DEĞİŞTİ
Haberet'in edindiği bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mayıs'ta Yenikapı'da yapacağı mitingin yeri değişti.

Erdoğan, Yenikapı'dan 4 kat büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde miting yapacak.

Barış Atay'dan tehdit dolu sözler SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftar programında önemli açıklamalar Siyaset Aksakal'dan Fatih Portakal'a olay sözler SEÇİM 2023 İYİ Parti'nin oyları düşüyor Akşener 'yargılayacağız' diyor Siyaset