Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından 14 Mayıs videosu yayımladı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı saatler kala mitinglerine ara vermeden devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 14 Mayıs ile ilgili bir video yayımladı. Yayımlanan videoda, 21 yılda hayata geçirilen yerli ve milli projeler ile yapılan hizmetlere katkı sağlayanlara teşekkür ediliyor. İşte o paylaşım...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 21 yılda hayata geçirilen yerli ve milli projeler ile yapılan hizmetlere katkı sağlayanlara teşekkür edilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Türk bayrağı emojisi kullanarak yaptığı paylaşımda, "Memleketin tüm kazanımları Türkiye Yüzyılı'nda da var olsun diyenlerle 14 Mayıs'ta bir olacağız!" ifadesini kullandı.

Videoda Togg, SİHA'lar, İMECE uydusu, İstanbul Havalimanı ve TGC Anadolu gibi büyük projeler ile gerçekleştirilen hizmetlere yer verildi.

Kılıçdaroğlu Anıtkabir'de! SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlar talimatı Kandil'den alıyor SEÇİM 2023 ABD'den 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklama SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de açıklamalarda bulundu! SEÇİM 2023