CHP'li Muharrem Erkek gece saatlerinde YSK'ya giriş yaptı: "Seçim sonucu kesinleşene kadar görevimizin başındayız"

Oy kullanma sürecinin sona ermesinin ardından sayım hala devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek sayımın gerçekleştiği YSK binasına saat 4.53’te giriş yaptı. Daha sonra açıklama yapan Erkek, "YSK Başkanı'yla görüştük. Seçmenin iradesinin eksiksiz yansıması önemlidir. Hem yurtiçi hem yurtdışı oyları takip etmeye devam ediyoruz. Seçim sonucu kesinleşene kadar görevimizin başındayız." dedi.

Abone ol

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde sayım süreci devam ediyor...

Haberet Muhabiri İlknur Yılmaz'ın olay yerinden aktardığına göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek saat 4.53’te YSK’ya giriş yaptı. Erkek'e Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç eşlik etti.

"SEÇİM SONUCU KESİNLEŞENE KADAR GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"
YSK Başkanı ile görüştükten sonra açıklama yapan Muharrem Erkek, "Bizim için en önemli olan sandıktan çıkan seçmenin iradesinin eksiksiz yansımasıdır. Yurtiçinde yurtdışında tüm oyların sağlıklı ve güvenli bir şekilde sayılıp sisteme girmesidir. Seçim sonuçlarını hem yurtiçinde hem yurtdışından kullanılan oyları ciddi bir şekilde takipte yemeye devam ediyoruz. Yurt dışında sayılan oylarda biliyorsunuz ATO’da yoğun bir şekilde devam ediyor ve daha zaman alacak gibi de duruyor. Buradan ayrıldıktan sonra da ATO’yu da ziyaret edeceğiz. Orada da millletvekillerimiz sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz görev yapıyorlar. Seçim sonucu kesinleşene kadar biz Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız. Seçim kurullarında da tüm seçim kurulu üyelerimiz görevli arkadaşlarımız her seçmenin her oyuna sahip çıkıyorlar." ifadelerini kullandı.

Vekil adayı olan genel başkanlar seçildi mi? SEÇİM 2023 Çok tartışılmışlardı, Meclis'e giremediler SEÇİM 2023 CHP'liler tarafından eleştirilen Halk TV'de şaşırtan görüntüler! SEÇİM 2023 Sinan Oğan: Seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek noktadayız SEÇİM 2023