CHP'den aday olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'in Kılıçdaroğlu'na yönelik alaycı ve tepkili paylaşımları ortaya çıktı

CHP listesinden Mersin 3'üncü sıradan aday gösterilen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'in Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı çok sayıda alaycı ve tepkili eleştiriler ortaya çıktı.

Abone ol

CHP, 14 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti.

Listede 25 Demokrasi ve Atılım Partili (DEVA), 19 Gelecek Partili ve 24 Saadet Partili aday gösterildi.

CHP listesinden Mersin 3'üncü sıradan aday gösterilen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen sosyal medya hesabındaki paylaşımları dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU İLE DALGA GEÇİP SERT ELEŞTİRDİ
Ekmen'in Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı çok sayıda alaycı ve tepkili eleştiriler ortaya çıktı.

Söz konusu paylaşımlarda "Ah Kılıçdaroğlu ah... Yine mi çuvallamış?", "Bu kafa mı ülkeyi yönetmeye talip? Türkiye'nin en büyük şanssızlığı CHP ve Kılıçdaroğlu" ibareleri göze çarptı.

Kılıçdaroğlu'ndan soğan paylaşımı! "Asıl gündemimiz bu" Gündem İnce'den CHP aday listesine ilk tepki SEÇİM 2023 CHP listesinde 53 isim ittifaklarından SEÇİM 2023 İbrahim Tatlıses yine başaramadı! SEÇİM 2023