Ceza Hukukçusu Ersan Şen, oyu yüzde 44'te kalan Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

Ceza Hukukçusu Ersan Şen katıldığı yayında Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu  adeta topa tuttu. Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkça ifade eden Şen, CHP'nin hiçbir milliyetçiyi kazanamadığını söyledi. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun masaya vura vura yaptığı açıklamasıyla 'ben buradayım' mesajı vermeye çalıştığını belirterek "İki hafta sonra sonuç olumsuz olursa kaçacaksın, başka sonuç yok. Bunun bedelini ödeyeceksin" dedi.

Abone ol

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tamamlaması ancak yine de yüzde 50+1'i yakalayamaması sonrası seçim ikinci tura kaldı. 

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı yüzde 44.89'luk oy oranı büyük bir yenilgi olarak görüldü. 

Yenilginin ardından ittifakın aday belirleme sürecinde adı geçen, hatta Meral Akşener'in masadan kalkmasının ardından Akşener'in aday göstereceği konuşulan Ersan Şen, Sözcü yayınında zehir zemberek sözler söyledi.

"SEN BENDEN OY ALAMAZSAN KİMDEN OY ALACAKSIN?"
Ceza Hukukçusu Ersan Şen, Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açık açık ifade ederek şunları kaydetti: 
"Muhalefete destek verdiğini söyleyen Kandil'den, HDP'den bir takım acayip açıklamalar yapıldı. ABD'de yaşayan (Cevheri Güven) isimlerin hesaplarından yoğun destekler verildi. Muharrem İnce'nin başına gelene bakın. Siz milliyetçilerden zırnık oy alamazsınız. Ben vermedim. İkna edemedin beni kardeşim, bitti sınıfta kaldın. Sen benden oy alamazsan kimden oy alacaksın?

"BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN"
Cumhurbaşkanlığında (Kılıçdaroğlu'na) ben şans tanımıyordum. Bunu kokudan o kadar diyebiliyorduk. Muhalefette linç kültürü var. Kılıçdaroğlu bugün masaya yumruğunu vuruyor, 'ben buradayım kaçmadım' diyor. Ama iki hafta sonra sonuç olumsuz olursa kaçacaksın, başka sonuç yok. Bunun bedelini ödeyeceksin.

"O MECLİS SENİ KIPIRDATACAK MI?"
Tarihi başarı elde etmiş gibi çıkıp açıklama yapıyorsun. Sen şu anda kanun düzenleyemeyeceksin. Cumhurbaşkanı seçilsen, o Meclis seni kıpırdatacak mı? Bu millet topal ördeğe izin verir mi? Hayır.

Kılıçdaroğlu bugün ikinci tur stratejisini açıklayacak SEÇİM 2023 Muharrem İnce: Umut her zaman vardır SEÇİM 2023 HDP'nin milletvekili sayısı düştü SEÇİM 2023 '28 Mayıs'tan zaferle çıkacağız' SEÇİM 2023