Cevdet Yılmaz kabinede olacak mı? AK Parti Mehmet Şimşek’le çalışacak mı? Açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, AK Parti'de ekonominin başına geçeceği iddia edilen Mehmet Şimşek ile ilgili "Her zaman AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımızın çalışmalarına katkısı olacağını belirtti. Ancak şu sıralar sağlık problemleri olduğu için direkt bir çalışmanın içinde olamayacak." açıklamasında bulundu.

Abone ol

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz oldu.

Gündeme ilişkin merak edilenleri yanıtlayan Cevdet Yılmaz, yeni Kabine hakkında "Bütün bakanlarımızın seçim beyannamemize katkısı olduk. Ekonomi ve afet bölümlerini biz ilgili bakanlıklardan destek alarak koordine ettik. Bu konular Cumhurbaşkanımızın takdirinde olan konulardır. Kabineden öncelik neyse ona göre bir değişim bekleyebiliriz. Örneğin güçlü bir ekonomi ekibi olacağını vurguluyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARA KATKISI OLACAK"
AK Parti'de ekonominin başına geçeceği iddia edilen Mehmet Şimşek ile ilgili de konuşan Yılmaz, "Mehmet Bey bizim arkadaşımız, ciddi birikim ve katkıları olmuş bir arkadaşımız. Her zaman AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımızın çalışmalarına katkısı olacağını belirtti. Ancak şu sıralar sağlık problemleri olduğu için direkt bir çalışmanın içinde olamayacak. İnşallah ilerleyen dönemlerde olacaktır. Önemli olan isimlerden ziyade bence ekip ruhu. Bu konuları Cumhurbaşkanımıza bırakmamız en doğrusu. Mutlaka her dönem olduğu gibi bu dönemde tecrübeyle yeni yüzleri birleştiren bir görüntü olacaktır." dedi.

Bahçeli'den Meral Akşener'e tepki: Ülkücü bırakmadın SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüz Yılı'nın sahipleri gençler SEÇİM 2023 Cüneyt Özdemir'den seçim değerlendirmesi: AK Parti hala Türkiye'nin birinci partisi Gündem Kılıçdaroğlu Eskişehir'de konuştu Gündem