Canan Kaftancıoğlu'ndan Osman Nuri Kabaktepe'ye becayiş telefonu

Tarihi cumhurbaşkanlığı seçimi için artık sayılı bir zaman kaldı. AK Parti ve CHP 7 Mayıs'ta yapılacak 'seçim sonuçlarını' gözler önüne serecek mitinge odaklandı. Kulis bilgilerine göre CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye becayiş telefonu geldi. İşte ayrıntılar...

Abone ol

14 Mayıs'a yalnızca 13 gün kaldı. Partiler seçim çalışmalarını hızlandırırken gözler gelecek pazar İstanbul'da yapılacak AK Parti ve CHP mitinglerinde...

1 ve 2'inci bölgelerin kura çekimlerinde, AK Parti'ye 1. bölge Maltepe Meydanı, CHP'ye de 2. bölge Yenikapı Meydanı çıktı.

Fakat bu kura sonuçları CHP'nin yüzünü güldürmedi. Çünkü parti, 5 yıldır Anadolu Yakası'ndaki gücünü Maltepe Meydanı'nı doldurarak gösteriyor.

Canan Kaftancıoğlu partisi için harekete geçti ve AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi arayarak becayiş yapmak istediklerini belirtti.

Kulis bilgilerine göre, AK Parti CHP'nin talebini değerlendiriyor.

Fakat AK Parti Yeni Kapı'da miting yapmak istemiyor. İktidar partisi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde seçmenleriyle bir araya gelmek istiyor. Bunun olup olmayacağı bugün yapılan kurada belli oldu .

AK Parti TEKNOFEST'in yapıldığı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ni talep ederek bir yandan da gövde gösterisi yapacağının sinyalini verdi.

AK PARTİ'NİN MİTİNG YERİ BELLİ OLDU
AK Parti'nin Cumhur İttifakı'nın ortak katılımıyla 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da yapılacak mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek.

YENİ KAPI'DAN 1,5 KAT DAHA BÜYÜK
Yüzyılın Mitingi için tarihi katılım beklendiğinden, Yenikapı Miting Alanı'ndan yaklaşık 1,5 kat daha büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi milyonlarca kişiye ev sahipliği yapacak.

BECAYİŞ NE DEMEK?
Aynı görevi yapan iki devlet görevlisinin anlaşarak bulundukları kenti karşılıklı olarak değiştirmeleri.

Sinan Oğan'dan iddialı çıkış: Konuştukça batacaklar SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'ndan Suriyeli göçmen açıklaması SEÇİM 2023 Akşener'den yeni seçim vaadi: 18-26 yaş grubundaki çocuklarımıza 2 bin 500 lira maaş bağlayacağız Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Ekonomi