Can Ataklı'dan Muharrem İnce'ye sinkaflı sözler: Çıkmış yüzde 60 alacağım diyor, h....tir lan derler adama

Hemen hemen her açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan desteğini ve duyduğu sempatiyi açıklamaktan çekinmeyen Gazeteci Can Ataklı, bu kez çizmeyi aştı. Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'yi ziyaretini ele alan Ataklı, İnce'yi sinkaflı sözlerle eleştirdi. Karşısındakinin bir partinin Genel Başkanı olduğunu unutan Ataklı, "Herkes nefret etmiş durumda. Çıkmış ben yüzde 60 alacağım diyor. Has....r lan derler adama" dedi.

Abone ol

Gazeteci Can Ataklı, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

100 bin imza toplayarak 4 Cumhurbaşkanı adayından biri olan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'nin dünkü Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini ele alan Can Ataklı şunları söyledi:

"NE İSTİYORSA VERİN GİTSİN BU HERİFE"
"Başından beri söylüyorum bu adam bir işe yaramaz. Ne istiyorsa verin gitsin bu herife. Nasıl olsa itibarı sıfırlandı. Herkes nefret etmiş durumda. Çıkmış ben %60 alacağım diyor. Has....r lan derler adama."

Hilmi Daşdemir'den bomba iddia SEÇİM 2023 Kemal Kılıçdaroğlu neden Muharrem İnce'ye bir teklifte bulunmadı? SEÇİM 2023 YSK'da kritik gün: Bugün belli oluyor SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu, İnce'ye öneri ile gitmedi SEÇİM 2023