Buket Aydın: Ekrem İmamoğlu CHP'den istifa edecek İYİ Parti'nin adayı olacak

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, önceki gün dile getirdiği kulis haberini detaylandırdı. Aydın, Ekrem İmamoğlu'nun CHP'den istifa ederek önce İYİ Parti'ye üye olacağını ardından da İYİ Parti'den cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masayı dağıtmasının ardından Haberet Genel Yayın Yönetmeni şunları söyledi: 

"İMAMOĞLU, İYİ PARTİ'YE GEÇER"
"Ekrem İmamoğlu İYİ Parti'nin adayıdır. Sabah Ekrem İmamoğlu ne dedi? 'Her CHP'linin olduğu gibi benim de adayım Kemal Kılıçdaroğlu'dur' ama bu CHP'li olduğu zaman geçerli. CHP'den ve İBB Başkanlığı'ndan istifa ederse Ekrem İmamoğlu'nun bu sözleri geçerli midir? Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'ye daha yakın bir isim. Ekrem İmamoğlu, CHP'den istifa eder. İYİ Parti'ye geçer. Cumhurbaşkanı adayı olur. Bu da tarihe geçsin. Yüksek ihtimal İYİ Parti'nin adayı İYİ Partili Ekrem İmamoğlu'dur. "

CHP belediye başkanlarına baskı yapıyor SEÇİM 2023 İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için afiş hazırlattı Gündem Altılı Masa Dağıldı, Şimdi Ne Olacak? I Buket Aydın ile Haftalık Gündem İYİ Parti'nin kurmaylarından kafa karıştıran açıklamalar Gündem