Binali Yıldırım yine kahkahaya boğdu! Ne oldu hanım karar mı veremedin?

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte oy kullanmaya gitti. Sempatik tavırlarıyla bilinen Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'ın kısa süreli gecikmesinin ardından "Ne oldu hanım karar mı veremedin?" söyleriyle çevresindekileri kahkahaya boğdu.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oy kullanmak üzere eşi Semiha Yıldırım ve torunu Erhan Yıldırım ile birlikte Tuzla'da bulunan Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'na geldi.

Yıldırım saat 12.00 sıralarında geldiği okulda, 1055 no'lu sandıkta görevlilere kimlik belgelerini ibraz ederek oyunu kullandı. Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da aynı sandıkta oyunu kullandı.

"KARAR MI VEREMEDİN"
Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra eşi Semiha Yıldırım'ı bekledi. Bir süre oyunu sandığa atmak için eşini bekleyen Binali Yıldırım, geciken Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım, kararsız mı kaldın?" diyerek takıldı. 

Binali Yıldırım'ın mütevazı ve sempatik tavırları herkesi güldürdü.

Seçimle ilgili paylaşımlara gözaltı kararı SEÇİM 2023 Seçmenden sandık başında not! SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy kullanmaya gittiği okulda gerginlik! Her şey tam önünde gerçekleşti Gündem Hayır deme şansı yok! Tek mühür tek soru! 'Benimle evlenir misin?' SEÇİM 2023