BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye açık açık soruldu: Meclis'te olmayacaksınız, başka bir görev alacak mısınız?

14 Mayıs seçimlerinde TBMM'ye giremeyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye seçimlerin kazanılması halinde cumhurbaşkanlığı yardımcılığı görevi vereceği iddiaları soruldu. Destici, pazarlık ittifakı kurmadıklarını belirterek, "Biz ne milletvekilliği ne de bakanlık pazarlığı yapmadık. Bizim şu andaki bütün motivasyonumuz 2. tur seçiminde Sayın Erdoğan'ın kazanması" dedi.

Abone ol

14 Mayıs seçimlerine kendi partisinin logosuyla katılan ancak milletvekili seçilemeyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye katıldığı canlı yayında "Meclis'te olmayacaksınız, başka bir görev alacak mısınız?" diye soruldu. 

Destici'ye cumhurbaşkanlığı yardımcılığı görevini vereceği iddia ediliyordu. Habertürk canlı yayınında  iddiaları değerlendiren Destici, Cumhur İttifakı'nın pazarlık ittifakı olmadığını ve bu tür konuları gündemlerine almadıklarını söyledi.

"ERDOĞAN'IN KAZANMASI İÇİN SAHADAYIZ"
Destici, "Bizim ittifakımız bir pazarlık ittifakı değil. Biz ne milletvekilliği ne de bakanlık pazarlığı yapmadık. Bizim şu andaki bütün motivasyonumuz pazar günü gerçekleştirilecek 2. tur seçiminde Sayın Erdoğan'ın kazanması için sahadayız ve gayret göstermeye devam ediyoruz. Gündemimiz bu. Dolayısıyla biz bu tür konuları gündemimize hiç almadık" dedi.

Atılı Masa’nın küçük partileri kendi gruplarını mı kuruyor? SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'nun SMS'i BTK tarafından engellendi SEÇİM 2023 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve memur maaşlarına zam açıklaması SEÇİM 2023 Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? SEÇİM 2023